Resultaat 1 - 10 (van 50)

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Op 9 mei start in de Bibliotheek Scherpenzeel: Taal, Thee & Koffie. Dit initiatief is genomen omdat iedereen in Nederland zich goed mondeling moet kunnen uitdrukken. Het spreken van de taal is nodig om goed te kunnen functioneren in de samenleving, zowel privé als qua werk. Het leren van een taal wordt verbeterd door het goed en veelvuldig spreken van de Nederlandse taal.

di 26 sep

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke 2 weken | de Bibliotheek Scherpenzeel (Kulturhus de Breehoek)

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken kunt en/of moet u via de computer en internet regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Voor mensen die geen of heel weinig kennis en ervaring hebben met de computer en internet biedt de Bibliotheek Scherpenzeel de cursus Klik & Tik aan.

do 28 sep

• Tabletcafé Bekijk details

28 september 2017 | Elke 2 weken | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 28 sep

di 03 okt