Resultaat 1 - 10 (van 34)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 10 dec

• KidZmix in de Breehoek Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | Kulturhus de Breehoek

Op 14 december is er KidZmix in de Breehoek. Deze eerste KidZmix heeft als thema ‘winter’. KidZmix is een ochtend met een mix aan activiteiten voor kinderen van 4 – 12 jaar. Met een stempelkaart van € 5,00 kunnen de kinderen overal aan meedoen.

za 14 dec

di 17 dec

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 19 dec

di 24 dec

• De Digitale Werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

In de Digitale Werkplaats is er van alles te doen. Er zijn onder andere mini-robotjes die je kunt laten rijden op gekleurde lijnen. Maar deze robotjes kunnen nog veel meer. Je kunt ze ook zelf programmeren zodat ze allerlei opdrachten uitvoeren.

vr 27 dec

di 31 dec