Resultaat 1 - 10 (van 62)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 18 dec

• Film Loving Vincent Bekijk details

18 december 2018 | Kulturhus de Breehoek

In december wordt de film ‘Loving Vincent’ vertoond in Kulturhus de Breehoek. De film 'Loving Vincent' is 's werelds eerste volledig geschilderde speelfilm.

di 18 dec

di 25 dec

• Digitale werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Vrijdag 28 december is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar terecht om te programmeren en digitaal te prutsen.

vr 28 dec

di 01 jan

• Kleutermuziek met winterverhaal Bekijk details

4 januari 2019 | In de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek

Aan het begin van het nieuwe jaar wordt er een sfeervol winterverhaal voorgelezen bij Kleutermuziek. Het verhaal gaat over een konijn die op een doordeweekse dag zomaar mag uitslapen. De school blijft immers dicht vanwege de aanhoudende sneeuw.

vr 04 jan

di 08 jan

di 15 jan

di 22 jan

• Digitale werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar terecht om te programmeren en digitaal te prutsen.

vr 25 jan