Resultaat 1 - 10 (van 121)

• TabletcafĂ© Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

• Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Scherpenzeel (Kulturhus de Breehoek)

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken kunt en/of moet u via de computer en internet regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Voor mensen die geen of heel weinig kennis en ervaring hebben met de computer en internet biedt de Bibliotheek Scherpenzeel de cursus Klik & Tik aan.

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal , Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

di 28 nov

• Het speelgoed van de toekomst Bekijk details

28 november 2017 | Bibliotheek Scherpenzeel

Sinterklaas is over een paar weken weer in het land. Vroeger werden de kinderen verrast met een pop of een kleurboek. Tegenwoordig is dat wel anders. De mogelijkheden worden steeds groter.

di 28 nov

• Klik & Tik Bekijk details

• Workshop: digitale kerstkaarten maken Bekijk details

30 november 2017

Het duurt nog even voor het Kerst is, maar op 30 november kan je al beginnen met de voorbereidingen

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

• Sinterklaasverhaal bij Kleutermuziek Bekijk details

1 december 2017 | Kulturhus de Breehoek

Peuters en Kleuters kunnen samen met hun ouders of verzorgers genieten van een mooi Sinterklaasverhaal.

vr 01 dec

Van 14:30 tot 15:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel