Resultaat 1 - 10 (van 42)

• 26 jan t/m 01 feb Poëzie–speurtocht in de bieb Bekijk details

26 januari 2023 t/m 1 februari 2023 | Bibliotheek Scherpenzeel

Vrienden steunen, lachen, luisteren, beleven, inspireren. Vrienden zijn een essentieel deel van wie we zijn en worden. Ook poëzie kan je vriend zijn. Gedichten helpen ons om vreugde en verdriet te delen, om die gevoelens een plaats te geven waarvoor je zelf geen woorden hebt.

• di 31 jan Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

• vr 03 feb Sneeuw bij het Voorleesuurtje Bekijk details

3 februari 2023 | Bibliotheek Scherpenzeel

Een jongetje is door het dolle heen als hij ziet dat het gesneeuwd heeft. Hij wil naar buiten maar waarom schiet zijn opa toch niet op?

• di 07 feb Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

• do 09 feb Digicafé Bekijk details

9 februari 2023 | Bibliotheek Scherpenzeel

Tijdens het DigiCafé worden er allerlei digitale tips met elkaar gedeeld. De vrijwilligers van SeniorWeb Scherpenzeel zijn aanwezig om de nodige digitale vragen te beantwoorden.

• vr 10 feb Workshop: aan de slag met de Micro:bit Bekijk details

10 februari 2023 | Bibliotheek Scherpenzeel

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert op 10 februari een workshop over de Micro:bit. Tijdens deze workshop leren de kinderen van alles over de Micro:bit en gaan er zelf mee aan de slag.

• di 14 feb Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

• di 21 feb DigiCafé XL: Zo werkt fraude Bekijk details

21 februari 2023 | Bibliotheek Scherpenzeel

DigiCafé XL staat in het teken van fraude. Aan de hand van een aantal lessen van de website zowerktfraude.nl (een site van de Nederlandse Vereniging van Banken) leer je frauderen. Dat klinkt in eerste instantie misschien raar, maar het is een opvallende en leerzame manier om fraude te leren herkennen en te voorkomen.

• di 21 feb Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

• do 23 feb Cursus: DigiD, Ik log nu zelf in met DigiD Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Kulturhus de Breehoek

Speciaal voor inwoners van Scherpenzeel organiseert de Bibliotheek de cursus: DigiD, Ik log nu zelf in met DigD.

Paginanavigatie