• Cursus Windows 10 bij SeniorWeb Scherpenzeel Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Kulturhus de Breehoek

GEANNULEERD Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Het zit boordevol functies en handigheden. In deze cursus van SeniorWeb Scherpenzeel leert u de basis van Windows 10.

ma 06 apr

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

GEANNULEERD Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 07 apr

di 14 apr