Resultaat 1 - 10 (van 23)

19 mei 2022 | Bibliotheek Scherpenzeel

Tijdens het DigiCafé worden er allerlei digitale tips met elkaar gedeeld. De vrijwilligers van SeniorWeb Scherpenzeel zijn aanwezig om de nodige digitale vragen te beantwoorden.

do 19 mei

• Escaperoom 'Vrijheidsexpres' komt naar Scherpenzeel! Bekijk details

23 mei 2022 | Kulturhus de Breehoek

De Vrijheidsexpres toert deze zomer door Gelderland en bezoekt Scherpenzeel op maandagavond 23 mei. De Vrijheidsexpres is een escaperoom in een vrachtwagen waarin deelnemers in het jaar 2122 belanden. Een jaar waarin persoonlijke vrijheid niet meer zo vanzelfsprekend is. De deelnemers krijgen de opdracht hun vrijheid terug te winnen. Nog nooit in een escaperoom geweest? Dan is dit je kans.

ma 23 mei

• Coding Meetup Bekijk details

24 mei 2022 | Bibliotheek Scherpenzeel

Een singleboardcomputer is een complete computer, gebouwd op een enkele printplaat met een microprocessor, geheugen, input/output en andere onderdelen nodig voor een functionele computer.

di 24 mei

• Creation Lab 27-05 Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen eind van deze maand weer meedoen met het Creation Lab. Voor elke leeftijd en elk niveau is er iets te doen.

vr 27 mei

2 juni 2022 | Bibliotheek Scherpenzeel