Resultaat 1 - 10 (van 70)

• za 01 okt Workshop Mineralen in water meten Bekijk details

1 oktober 2022 | Bibliotheek Scherpenzeel

Weekend van de Wetenschap, 1 en 2 oktober is er om iedereen, van jong tot oud, op een toegankelijke manier inzicht te geven in de wereld van wetenschap en technologie.

• di 04 okt Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

• do 06 okt Digicafé Bekijk details

6 oktober 2022 | Bibliotheek Scherpenzeel

Tijdens het DigiCafé worden er allerlei digitale tips met elkaar gedeeld. De vrijwilligers van SeniorWeb Scherpenzeel zijn aanwezig om de nodige digitale vragen te beantwoorden.

• do 06 okt Zelf uw gezondheidszaken regelen via internet? Leer het in de bibliotheek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Contact met de huisarts of het ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via uw smartphone, tablet of computer. Hartstikke handig, want het kost minder tijd en moeite én u heeft altijd en overal toegang tot uw gegevens of van diegene waarvoor u zorgt. Maar wat als u hier vragen over heeft of u graag wilt weten hoe dit werkt?

• vr 07 okt De Nationale Voorleeslunch: leuk en lekker! Bekijk details

7 oktober 2022 | Grand Café van Kulturhus de Breehoek

Op vrijdag 7 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de 10e keer de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Scherpenzeel doet van harte mee aan dit nationale evenement en heeft Martien Heijting bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn!

• vr 07 okt Voorleesuurtje en knutselen Bekijk details

Van 14:30 tot 15:15 | Bibliotheek Scherpenzeel

In oktober is er weer Voorleesuurtje in de bieb. Deze keer wordt het boek ‘Een klein beetje bang’ voorgelezen.

• di 11 okt Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

• do 13 okt Zelf uw gezondheidszaken regelen via internet? Leer het in de bibliotheek Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel