Resultaat 1 - 10 (van 77)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 23 apr

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 25 apr

• Mini-robotjes en meer bij de Digitale Werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

In de Digitale Werkplaats is er van alles te doen. Er zijn onder andere mini-robotjes die je kunt laten rijden op gekleurde lijnen. Maar deze robotjes kunnen nog veel meer. Je kunt ze ook zelf programmeren zodat ze allerlei opdrachten uitvoeren.

vr 26 apr

di 30 apr

• Digitale Werkplaats voor Specials Bekijk details

Van 11:00 tot 13:00 | Kulthus de Breehoek

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert tijdens de landelijke Autismemaand een ochtend voor kinderen met autisme van 7 – 17 jaar. De ochtend is in de meivakantie op donderdag 2 mei.

do 02 mei

di 07 mei