Resultaat 1 - 10 (van 99)

• Cursus Digisterker Bekijk details

22 februari 2018 | Elke week

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen.

do 22 feb

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

do 22 feb

• Opening en open huis Digitale werkplaats Bekijk details

23 februari 2018 | Kulturhus de Breehoek

De Bibliotheek Scherpenzeel heeft het initiatief genomen om een digitale werkplaats op te richten. Een werkplaats waarin kinderen kunnen leren programmeren en waar digitaal geëxperimenteerd en geknutseld kan worden. Op deze wijze kunnen kinderen de 21e -eeuwse vaardigheden opdoen. Dat zijn vaardigheden op het gebied van programmeren, mediawijsheid, creativiteit, verbeeldingskracht, probleemoplossend vermogen, verbanden leggen, samenwerken en kennisdelen.

vr 23 feb

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

di 27 feb

• Kindermiddag met spel, film en buffet Bekijk details

27 februari 2018 | Kulturhus de Breehoek

In de voorjaarsvakantie is er voor kinderen van 7 t/m 12 jaar een kindermiddag in Kulturhus de Breehoek. De middag begint met een spel, daarna wordt de film ‘Dummie de Mummie en de sfinx van Shakaba’ vertoond. Tot slot kunnen de kinderen nog genieten van een speciaal voor hen gemaakt kinderbuffet met patat en nog veel meer lekkers.

di 27 feb

• Tabletcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

• Workshop 'Onbeperkt internet' Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Kulturhus de Breehoek

De Bibliotheek organiseert in de voorjaarsvakantie, op donderdag 1 maart, een workshop ‘Onbeperkt internet’ voor ouders samen met hun zoon of dochter uit groep 7/8.

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

• Kleutermuziek:Goedele is dol op tellen Bekijk details

2 maart 2018 | Bibliotheek Scherpenzeel

Goedele is dol op tellen. Dat doet ze het allerliefste van alles. Maar telkens als ze probeert Zebra's strepen te tellen, of Cheeta's vlekken, dan wil het maar niet lukken.

vr 02 mrt

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel