Resultaat 1 - 10 (van 86)

• Film Daphne Bekijk details

16 oktober 2018 | Kulturhus de Breehoek

In oktober wordt de film ‘Daphne’ gedraaid in Kulturhus de Breehoek.

di 16 okt

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 16 okt

do 18 okt

di 23 okt

• Kindermiddag met spel, film en buffet Bekijk details

Van 15:00 tot 18:00 | Kulturhus de Breehoek

In de herfstvakantie is er voor kinderen van 7 t/m 12 jaar een kindermiddag in Kulturhus de Breehoek. De middag begint met een spel, daarna wordt de film ‘De Boskampi´s’ vertoond.

di 23 okt

do 25 okt

di 30 okt

do 01 nov

• Kleutermuziek: Mjam! Bekijk details

2 november 2018 | In de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek

In november gaat kleutermuziek over de cavia Mjam. Mjam houdt heel erg van eten. Het is dus maar goed dat hij altijd meer dan genoeg in zijn bakje krijgt. Toch vindt Mjam het niet goed als een hongerig muisje een hapje mee wil eten. Maar waarom smaakt het hem daarna eigenlijk niet meer zo lekker?

vr 02 nov

• Workshop ‘Kopen en verkopen op internet’ Bekijk details

5 november 2018 | Kulturhus de Breehoek

Seniorweb Scherpenzeel organiseert op maandag 5 november een workshop ‘Kopen en verkopen op internet’.

ma 05 nov