Resultaat 1 - 10 (van 56)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 22 okt

• Film en buffet: Superjuffie Bekijk details

Van 14:45 tot 18:00 | Kulturhus de Breehoek

In de herfstvakantie organiseren de Bibliotheek Scherpenzeel en Kulturhus de Breehoek een gezellige middag voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De middag begint met een superjuffie-spelcircuit. Weet jij met je team alle opdrachten tot een goed einde te brengen?

di 22 okt

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 24 okt

• De Digitale Werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

In de Digitale Werkplaats is er van alles te doen. Er zijn onder andere mini-robotjes die je kunt laten rijden op gekleurde lijnen. Maar deze robotjes kunnen nog veel meer. Je kunt ze ook zelf programmeren zodat ze allerlei opdrachten uitvoeren.

vr 25 okt

di 29 okt

• Kleutermuziek: herfst Bekijk details

1 november 2019 | Bibliotheek Scherpenzeel

Het is herfst bij Kleutermuziek. We beginnen met een mooi verhaal over de herfst. Daarna mogen de kinderen zelf muziek maken met muziekinstrumentjes.

vr 01 nov

• DigiCafé XL: Google Foto's Bekijk details

5 november 2019 | Bibliotheek Scherpenzeel

Op dinsdag 5 november om 19.30 uur is er DigiCafé XL staat in het teken van Google Foto’s. Tijdens een presentatie laten we je zien wat de mogelijkheden zijn van Google Foto’s.

di 05 nov

di 05 nov

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

do 07 nov

• Aan of uit? Doe mee met de Data Detox Kit Bekijk details

12 november 2019 | Bibliotheek Scherpenzeel

In een wereld vol media moeten we constant keuzes maken. Nog even je appjes checken of ga je vroeg slapen? Laat je je kind alleen op de tablet of lees je samen een boekje? Regel je zelf je online bankzaken of laat je dat doen door een ander? De Week van de Mediawijsheid 2019 heeft daarom als thema: ‘Aan of uit?

di 12 nov