Resultaat 1 - 10 (van 106)

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 16 aug

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 28 aug

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

do 30 aug

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

do 30 aug

• Digitale werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Bibliotheek Scherpenzeel

Vrijdag 31 augustus is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen kinderen tussen de 7 en 17 jaar terecht om digitaal te programmeren en digitaal te prutsen.

vr 31 aug

• Route 59 in Scherpenzeel Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00

Zaterdag 1 september is in Kulthurhus de Breehoek ‘Route 59’. Op deze route kun je ervaren wat de Breehoek je allemaal te bieden heeft.

za 01 sep

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

di 04 sep

• Info-ochtend: Lezen op een e-reader of een tablet Bekijk details

6 september 2018

Seniorweb Scherpenzeel organiseert op donderdag 6 september een informatie-ochtend over digitaal lezen op een e-reader of een tablet. Steeds minder mensen slepen stapels boeken mee op vakantie of op reis. In plaats daarvan lezen ze liever een e-book.

do 06 sep

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

do 06 sep

• Info-ochtend: Lezen op een e-reader of een tablet Bekijk details