Resultaat 1 - 10 (van 51)

• Digitale werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Zit je veel achter de computer of op je tablet? Ben je vaak aan het gamen? Er zijn nog veel meer mogelijkheden met de computer of tablet. In de Digitale Werkplaats kan je terecht om dingen te maken en te ontwerpen. Elke laatste vrijdagmiddag van de maand is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar terecht om te programmeren en digitaal te prutsen.

vr 22 feb

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 26 feb

• Kindermiddag in de vakantie Bekijk details

26 februari 2019

In de voorjaarsvakantie organiseren de Bibliotheek en Kulturhus de Breehoek een gezellige middag voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. De middag begint met een spannend spel ‘Kraak de code’. Weet jij met je team de code te kraken om bij de schat te komen?

di 26 feb

4 maart 2019

Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Het zit boordevol functies en handigheden. In deze cursus van SeniorWeb Scherpenzeel leert u de basis van Windows 10. Vanaf het Bureaublad nemen wij u mee langs de belangrijkste onderdelen. U leert mappen en bestanden te beheren en te werken met internet en e-mail. U sluit af met een les over onderhoud en veiligheid.

ma 04 mrt

di 05 mrt

11 maart 2019

ma 11 mrt

di 12 mrt

18 maart 2019

ma 18 mrt

di 19 mrt

• Griet Op de Beeck komt naar Scherpenzeel / Woudenberg Bekijk details

25 maart 2019

De Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck komt maandagavond 25 maart om 20:00 uur in Hotel Restaurant Schimmel in Woudenberg.

ma 25 mrt