Resultaat 1 - 10 (van 26)

2 december 2021 | Online

Het DigiCafé is weer online! Helaas kunnen we elkaar niet ontmoeten in de Bibliotheek. Gelukkig hebben we tegenwoordig allerlei digitale hulpmiddelen waarmee we elkaar toch kunnen zien en spreken.

do 02 dec

• Webinar ‘Meer grip op nieuws met een feedreader’ Bekijk details

6 december 2021 | Online webinar

Helaas kon het DigiCafé XL onlangs niet doorgaan in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. We hebben besloten om het onderwerp ‘feedreader’ te behandelen tijdens een webinar op maandag 6 december om 10.00 uur.

ma 06 dec

16 december 2021 | Online