Resultaat 1 - 10 (van 96)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 26 jun

do 28 jun

• Digitale werkplaats Bekijk details

29 juni 2018 | Bibliotheek Scherpenzeel

Kom je ook naar de Digitale werkplaats? Een werkplaats waarin kinderen kunnen leren programmeren en waar digitaal geëxperimenteerd en geknutseld kan worden. De werkplaats is elke laatste vrijdag van de maand open van 16.00 tot 17.30 uur voor kinderen van 7 tot 17 jaar.

vr 29 jun

di 03 jul

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 05 jul

do 05 jul