Resultaat 1 - 10 (van 66)

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 29 aug

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 03 sep

• Kleutermuziek:De blote billlen plons Bekijk details

6 september 2019 | Bibliotheek Scherpenzeel

Deze keer wordt er een grappig zomers verhaal voorgelezen bij Kleutermuziek. Het verhaal gaat over drie dierenvriendjes.

vr 06 sep

• Digicafé XL:WhatsApp Bekijk details

10 september 2019

SeniorWeb heeft september uitgeroepen tot WhatsApp-maand.

di 10 sep

di 10 sep

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

do 12 sep

• Creation Lab Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Het Creation Lab is voor kinderen van 7 tot 17 jaar die aan de slag willen met design, fotografie, film, programmeren en meer. Bij het Creation Lab is van alles te doen.

vr 13 sep

• Coding meetup Bekijk details

17 september 2019 | In de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek

Voor iedereen die belangstelling heeft, experimenteert, werkt of wil werken met singleboards zoals: Arduino, Raspberry Pi, Micro:Bit is er de tweemaandelijkse Coding Meetup. Ook beginners, geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn welkom.

di 17 sep

di 17 sep

• Nijntje bij Boekstart Bekijk details

19 september 2019

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een BoekStart-ochtend op donderdag 19 september. Tijdens deze halfjaarlijkse BoekStart-ochtend staat het bekende konijn Nijntje centraal.

do 19 sep