Resultaat 1 - 10 (van 30)

• Coding meetup Bekijk details

21 januari 2020 | Bibliotheek Scherpenzeel

Voor iedereen die belangstelling heeft, experimenteert, werkt of wil werken met singleboards zoals: Arduino, Raspberry Pi, Micro:Bit is er de tweemaandelijkse Coding Meetup. Ook beginners, geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn welkom.

• vraagdagen in Scherpenzeel Bekijk details

21 januari 2020

Beter omgaan met uw tablet, smartphone of computer? Dat kan met SeniorWeb Scherpenzeel. Kom naar de vraagmiddag op dinsdag 21 januari in Kulturhus de Breehoek. Veel mensen hebben een tablet, computer of een smartphone en gebruiken deze dagelijks om te bellen of te Whatsappen en daar blijft het dan bij.

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

• Workshop ‘Niet zoeken maar vinden’ Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Kulturhus de Breehoek

Zoeken met Google… We kunnen bijna allemaal met Google een zoekopdracht invoeren. Maar vindt u ook wat u zoekt? En wit u ook sneller kunnen vinden wat u zoekt? Met de zoekmachine Google is meer mogelijk dan u denkt. Het overwogen en doelbewust kiezen van zoekwoorden/zoektermen brengt u minder, maar wel betere en verrassende resultaten.

ma 27 jan

di 28 jan

• Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 30 jan

di 04 feb

• DigiCafé XL: flitsfoto’s en andere digitale autoweetjes Bekijk details

11 februari 2020 | Bibliotheek Scherpenzeel

In februari heeft SeniorWeb Scherpenzeel weer verschillende activiteiten op het programma staan, zoals het tweewekelijks DigiCafé.

di 11 feb

di 11 feb