Resultaat 1 - 10 (van 97)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 24 apr

• Tabletcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 26 apr

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

do 26 apr

di 01 mei

di 08 mei

• Tabletcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

do 10 mei

• Workshop ‘Maak je eigen routes met My Maps’ Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Scherpenzeel

Op maandag 14 mei organiseert Seniorweb Scherpenzeel een workshop ‘Maak je eigen routes met My Maps’. Er is zo veel te zien en te doen in je eigen omgeving of op je vakantiebestemming. Met My Maps van Google kunnen de mogelijkheden letterlijk in kaart gebracht worden.

ma 14 mei

di 15 mei