Resultaat 71 - 80 (van 104)

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

do 19 jul

di 24 jul

do 26 jul

di 31 jul

• Tabletcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 02 aug

do 02 aug