Resultaat 11 - 20 (van 62)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 29 jan

• Voorlezen tijdens De Nationale Voorleesdagen Bekijk details

1 februari 2019 | Bibliotheek Scherpenzeel

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarom organiseert de Bibliotheek leuke en interactieve activiteiten voor kinderen en hun ouders.

vr 01 feb

di 05 feb

• Cursus DigiD Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Kulturhus de Breehoek

Speciaal voor inwoners van Scherpenzeel organiseert de Bibliotheek de cursus: DigiD, wat kan ik ermee?

do 07 feb

di 12 feb

di 19 feb

• Digitale werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar terecht om te programmeren en digitaal te prutsen.

vr 22 feb

di 26 feb