Resultaat 11 - 20 (van 104)

• Foto’s en dia’s digitaliseren Bekijk details

12 februari 2018 | Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel

Veel mensen hebben thuis allerlei fotoboeken in de kast staan. Misschien met inmiddels verkleurde foto’s. De meeste mensen zouden deze oude foto's graag digitaliseren. De beste reden is natuurlijk om ze voor altijd te kunnen bewaren. Maar het is ook een manier om uw foto's rustig terug te kijken op uw tablet én te delen via social media.

ma 12 feb

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 13 feb

• Tabletcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

• Cursus Digisterker Bekijk details

15 februari 2018 | Elke week

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen.

Van 19:30 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

di 20 feb