Resultaat 11 - 20 (van 51)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 26 mrt

• Digitale werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Zit je veel achter de computer of op je tablet? Ben je vaak aan het gamen? Er zijn nog veel meer mogelijkheden met de computer of tablet. In de Digitale Werkplaats kan je terecht om dingen te maken en te ontwerpen. Elke laatste vrijdagmiddag van de maand is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar terecht om te programmeren en digitaal te prutsen.

vr 29 mrt

di 02 apr