Resultaat 11 - 20 (van 31)

Van 10:00 tot 11:30 | Kulturhus de Breehoek

Windows 10 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Het zit boordevol functies en handigheden. In deze cursus van SeniorWeb Scherpenzeel leert u de basis van Windows 10.

ma 16 mrt

• Coding meetup Bekijk details

17 maart 2020 | Bibliotheek Scherpenzeel

Voor iedereen die belangstelling heeft, experimenteert, werkt of wil werken met singleboards zoals: Arduino, Raspberry Pi, Micro:Bit is er de tweemaandelijkse Coding Meetup. Ook beginners, geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn welkom.

di 17 mrt

• Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 17 mrt

• Deel uw verhaal tijdens een WO2-café in Scherpenzeel Bekijk details

Van 12:00 tot 14:00 | Kulturhus de Breehoek

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd van de Duitse bezetter. In heel Gelderland wordt dit lustrum gevierd. Zo organiseren Omroep Gelderland, Rijnbrink en Erfgoed Gelderland WO2-cafés in Gelderse bibliotheken: dé plek waar alle Gelderlanders hun verhalen en herinneringen over de Tweede Wereldoorlog kunnen delen.

wo 18 mrt

• Duik in je verleden met SeniorWeb Bekijk details

19 maart 2020 | Bibliotheek Scherpenzeel

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert op 19 maart een workshop stamboomonderzoek. In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met hun eigen stamboom.

do 19 mrt

ma 23 mrt

• Boekpresentatie Paul Boer Bekijk details

24 maart 2020 | Leescafé van de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek

Op 24 maart presenteert Paul Boer zijn nieuwste roman 'Flora". Paul Boer (1970) begon in het jaar 2000 met schilderen.

di 24 mrt

• Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

di 24 mrt

• Creation Lab Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Bibliotheek Scherpenzeel

Op vrijdag 27 maart om 16.00 uur is er weer Creation Lab. Kinderen van 7 – 17 jaar zijn van harte welkom om te komen experimenteren, programmeren en meer.

vr 27 mrt

ma 30 mrt