Resultaat 31 - 40 (van 62)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 14 mei

di 21 mei

di 28 mei

• Digitale werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar terecht om te programmeren en digitaal te prutsen.

vr 31 mei

di 04 jun