Wat is Biebpanel?

Via BiebPanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken
die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten.

De Bibliotheek Scherpenzeel doet hieraan mee sinds 2015. Uw mening is ons van groot belang!

Naar Biebpanel

Flitspeiling over Belastingspreekuren

Wij danken de panelleden hartelijk voor hun bijdrage aan de flitspeiling over belastingspreekuren in De Bieb.

Biebpanel rapportage

Open vandaag nog uw gratis BiebPanel account!

In de ‘infographic’ ziet u de landelijke resultaten van het tweede Biebpanel-onderzoek van 2016 dat gehouden is in juni 2016. In dit onderzoek is in kaart gebracht hoe de leden van Cluster Veluwe kijken naar de omvang en actualiteit van de collectie, de voorkeuren met betrekking tot de collectie, het reserveren van materialen en de informatiefunctie van de bibliotheek.

De resultaten van de Bibliotheek Scherpenzeel zijn verwerkt in het cluster Veluwe.
Cluster Veluwe bestaat uit de volgende bibliotheken:

● Cultura Ede
● de Bibliotheek Barneveld
● de Bibliotheek Brummen/voorst
● de Bibliotheek gemeente Nijkerk
● de Bibliotheek Noord-Veluwe
● de Bibliotheek Noordwest Veluwe
● de Bibliotheek Scherpenzeel
● de Bibliotheek Veluwezoom
● de Bibliotheek Wijchen
Deelname aan dit onderzoek
Het totaal aantal deelnemers aan dit Panel bedroeg 15.132 (51%). Het aantal deelnemers aan het Biebpanel van het Cluster Veluwe aan dit onderzoek bedroeg 778 respondenten (een respons van 47%). Hiermee is de respons 4% lager dan de respons van het totale BiebPanel.