Resultaat 1 - 10 (van 20)

• Gratis geschenkboek voor leden

13 oktober 2018

Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de bibliotheek te verkrijgen is voor volwassen leden. Een heerlijk geschenk vol sappige verhalen, verfrissende passages en een zoete afsluiter.

Bekijk details van Gratis geschenkboek voor leden

• Seniorweb

13 oktober 2018

Seniorweb Scherpenzeel heeft in november weer diverse activiteiten op de planning staan. Op maandag 5 november is er een workshop ‘Kopen en verkopen op internet’.

Bekijk details van Seniorweb

• BIEB

23 september 2018

BIEB is het gratis magazine van de Bibliotheek speciaal voor ouders en verzorgers, boordevol interviews en tips voor lezen, apps en games.

Bekijk details van BIEB

• Bibliotheek en Oud Scherpenzeel zijn op zoek naar verhalen van evacués!

28 juli 2018

In oktober is het de Maand van de Geschiedenis! Het thema is ‘Opstand’. De Vereniging Oud-Scherpenzeel en de Bibliotheek Scherpenzeel hebben dit thema vertaald naar ‘Onveilige situaties’. In het recente verleden hebben Scherpenzeel en de bewoners van Scherpenzeel hier mee te maken gehad.

Bekijk details van Bibliotheek en Oud Scherpenzeel zijn op zoek naar verhalen van evacués!

• Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

18 juli 2018

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen. Ook kunt u bijvoorbeeld online uw huurtoeslag aanvragen. Dat is handig en bespaart u veel tijd en moeite. In de Digisterker-cursus ‘Ik log nu zelf in met DigiD’ leert u dit. Meld u nu aan voor de cursus in Kulturhus de Breehoek – Bibliotheek.

Bekijk details van Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

• Week van de alfabetisering

18 juli 2018

Onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen. Helaas is dit voor 2,5 miljoen volwassenen in Nederland niet vanzelfsprekend.

Bekijk details van Week van de alfabetisering

• Seniorweb in september

18 juli 2018

Seniorweb Scherpenzeel staat ook langs de Route 59 op 1 september in de Breehoek. Kom langs en maak kennis met de ambassadeurs en de activiteiten. Je kunt ook meedoen met een qr-quiz en een prijs winnen.

Bekijk details van Seniorweb in september

• Cursus van de maand juli: Effectief communiceren

11 juni 2018

Heb je soms het gevoel dat je verhaal niet goed overkomt? Of dat jij en je gesprekspartner langs elkaar heen praten? Doe er iets aan met de cursus Effectief communiceren.

Bekijk details van Cursus van de maand juli: Effectief communiceren

• Is glas je passie?

9 juni 2018

Wanneer glas je passie is en je creatief en handig bent, dan is Glas Passie de plek waar je moet zijn. Glas Passie Scherpenzeel organiseert cursussen en workshops voor beginners en gevorderden. Er wordt gewerkt met verschillende glastechnieken zoals tiffany, glas in lood en glaspoeder fusing.

Bekijk details van Is glas je passie?

• Zussen winnaars wedstrijd trucagefotografie

7 juni 2018

De zussen Maron en Noa hebben zijn de winnaars van de wedstrijd trucagefotografie, georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel. De jury vond hun inzending het origineelst.

Bekijk details van Zussen winnaars wedstrijd trucagefotografie