Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Poëzieweek: Dicht mee en verras met poëzie!

16 januari 2020

Poëzie verrast en verwondert, een gedicht raakt het hart en geeft kleur aan de dag. Donderdag 30 januari is het Gedichtendag: verras collega’s, familie of vrienden met een gedicht, aan de ontbijttafel, op de koffieautomaat, onder je e-mailhandtekening, op een kaartje en natuurlijk op je Facebook, Twitter en Instagram.

Bekijk details van Poëzieweek: Dicht mee en verras met poëzie!

• Honingpotjes in de bieb

16 januari 2020

De komende maanden is er een expositie van honingpotjes te zien in de Bibliotheek Scherpenzeel. Deze verzameling honingpotjes is van de Scherpenzeelse Agaath Doornenbal.Naast de verzameling zijn er ook enkele boeken te zien over het maken van honing. Deze boeken zijn ter beschikking gesteld door de Imkervereniging Scherpenzeel.

Bekijk details van Honingpotjes in de bieb

• Contributie-nota via e-mail

15 december 2019

Bibliotheekleden die de jaarlijkse contributienota op papier ontvingen krijgen deze binnenkort per e-mail toegezonden.

Bekijk details van Contributie-nota via e-mail

• Cursus: omgaan met DigiD

15 december 2019

Speciaal voor inwoners van Scherpenzeel organiseert de Bibliotheek de cursus: omgaan met DigiD.

Bekijk details van Cursus: omgaan met DigiD

• SeniorWeb

15 december 2019

Van 20 t/m 26 januari zijn de computervraagdagen van SeniorWeb. In deze week kunnen senioren bij deelnemende leslocaties en PCHulp terecht met vragen over digitale apparaten en apps

Bekijk details van SeniorWeb

• Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

19 november 2019

De meeste mensen associëren De Bibliotheek met boeken, rust en ruimte. Steeds meer en meer ontwikkelt ‘De Bieb van Nu’ zich ook tot een plek om te kunnen studeren en elkaar te ontmoeten. Of je nu wilt leren hoe Robotica werkt, je kennis wilt vergroten over Windows 10, of wilt luisteren naar verhalen van bekende schrijvers als Özcan Akyol of Annejet van der Zijl, in De Bibliotheek kan het allemaal! De ‘Bieb van Nu’ is een veilige plek die u helpt bij het vergroten van uw wereld.

Bekijk details van Ledenwervingsactie: De Bieb van Nu

• SeniorWeb in december

19 november 2019

We komen uit het tijdperk dat we twee en later zelfs drie zenders hadden om tv te kijken. Vaak zelfs op een kleine zwart-wit televisie. Dat is nu wel anders: enorme grote televisieschermen, en een enorm aanbod.

Bekijk details van SeniorWeb in december

• Isa Lodder voorleeskampioen van Scherpenzeel

19 november 2019

Na een spannende wedstrijd heeft de jury Isa van OBS de Dorpsbeuk uitgeroepen tot Voorleeskampioen van Scherpenzeel.

Bekijk details van Isa Lodder voorleeskampioen van Scherpenzeel

• Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

30 maart 2019

Een mijlpaal voor openbare bibliotheken: de ingekochte digitale bronnen zijn nu ook voor bibliotheekleden thuis beschikbaar.

Bekijk details van Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

• Nieuwkomers in de collectie

21 januari 2019

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe titels in de bieb, kun je onze digitale aanwinstenlijst bekijken. Hierin vermelden wij de nieuwkomers in onze collectie.

Bekijk details van Nieuwkomers in de collectie