Resultaat 1 - 10 (van 23)

• Digitale Werkplaats

11 juni 2018

Op 31 augustus is de Digitale Werkplaats open. Er is plaats in de werkplaats voor 12 kinderen uit Scherpenzeel.

Bekijk details van Digitale Werkplaats

• Cursus van de maand juli: Effectief communiceren

11 juni 2018

Heb je soms het gevoel dat je verhaal niet goed overkomt? Of dat jij en je gesprekspartner langs elkaar heen praten? Doe er iets aan met de cursus Effectief communiceren.

Bekijk details van Cursus van de maand juli: Effectief communiceren

• Digicaf√©

11 juni 2018

In de zomervakantie gaat het Digicafé gewoon door. Om de week op donderdagochtend ben je van harte welkom om tips en ervaringen uit te wisselen op het gebied van computers, tablets, smartphones enz.

Bekijk details van Digicafé

• Maak een selfie met een boek en win een prijs!

10 juni 2018

Waar lees jij een boek deze vakantie? Op het strand, in het park of in je luie stoel? Welk boek ben je aan het lezen?

Bekijk details van Maak een selfie met een boek en win een prijs!

• VakantieLuisteren: vijf toptitels in de LuisterBieb

10 juni 2018

Van 1 juli tot en met 31 augustus zijn er vijf luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb die voor iedereen beschikbaar zijn: bibliotheeklid of niet. Dus ideaal om deze zomer eens kennis te maken met luisterboeken.

Bekijk details van VakantieLuisteren: vijf toptitels in de LuisterBieb

• Is glas je passie?

9 juni 2018

Wanneer glas je passie is en je creatief en handig bent, dan is Glas Passie de plek waar je moet zijn. Glas Passie Scherpenzeel organiseert cursussen en workshops voor beginners en gevorderden. Er wordt gewerkt met verschillende glastechnieken zoals tiffany, glas in lood en glaspoeder fusing.

Bekijk details van Is glas je passie?

• Zussen winnaars wedstrijd trucagefotografie

7 juni 2018

De zussen Maron en Noa hebben zijn de winnaars van de wedstrijd trucagefotografie, georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel. De jury vond hun inzending het origineelst.

Bekijk details van Zussen winnaars wedstrijd trucagefotografie

• Spannende Boeken Weken

22 mei 2018

De Spannende Boeken Weken (6 t/m zondag 24 juni) staan dit jaar in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje thrillers en andere spannende boeken. Niet voor niets zijn spannende boeken het meest gelezen genre.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken

• De VakantieBieb, het zomercadeautje van de Bibliotheek

22 mei 2018

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer. Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van De VakantieBieb, het zomercadeautje van de Bibliotheek

• Wij vinden uw privacy belangrijk

22 mei 2018

De Bibliotheek beschermde uw gegevens al goed, maar dat gaan we nog beter doen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan privacy-statements. Wat merk jij daarvan?

Bekijk details van Wij vinden uw privacy belangrijk