Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Gratis cadeautje

15 december 2018

Kinderen tussen 2 en 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek krijgen (zolang de voorraad strekt ) een leuk cadeau: een vingerpopje van de poes Harry uit het prentenboek Een huis voor Harry.

Bekijk details van Gratis cadeautje

• Seniorweb

15 december 2018

De ambassadeurs van SeniorWeb Scherpenzeel hebben weer een mooi programma gemaakt voor 2019. In januari doet Scherpenzeel mee met de landelijke Open Week van SeniorWeb. Tijdens deze week is er op 22 januari Digicafé XL over ‘Wat te doen bij een cyberaanval’. Op woensdag 23 januari is er een digitale spelletjesmiddag en kun je kennis maken met de ambassadeurs.

Bekijk details van Seniorweb

• Enthousiaste vrijwilliger Digitale werkplaats gezocht

8 december 2018

De Digitale Werkplaats Scherpenzeel is, ter versterking van het team, op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om met kinderen te werken en affiniteit heeft met computers en (digitale) techniek. Gezien de samenstelling en de ontwikkelingen binnen de Digitale Werkplaats gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Bekijk details van Enthousiaste vrijwilliger Digitale werkplaats gezocht

• Literatuurplein

19 november 2018

Ben je dol op literatuur? Op de website van Literatuurplein vind je alles wat met literatuur te maken heeft, zoals literair nieuws, leestips, recencies, intervies, evenementen en nog veel meer.

Bekijk details van Literatuurplein

• Cursus van de maand december: Fotograferen met je smartphone

19 november 2018

Even snel je telefoon pakken en een kiekje maken. We doen het dagelijks. Maar wist je dat je met je smartphone ook echt professionele foto’s kunt maken?

Bekijk details van Cursus van de maand december: Fotograferen met je smartphone

• Myka Zegers Voorleeskampioen van Scherpenzeel

19 november 2018

Na een spannende wedstrijd heeft de jury Myka Zegers van OBS de Dorpsbeuk uitgeroepen tot Voorleeskampioen van Scherpenzeel.

Bekijk details van Myka Zegers Voorleeskampioen van Scherpenzeel

• Seniorweb

13 oktober 2018

Seniorweb Scherpenzeel heeft in november weer diverse activiteiten op de planning staan.

Bekijk details van Seniorweb

• BIEB

23 september 2018

BIEB is het gratis magazine van de Bibliotheek speciaal voor ouders en verzorgers, boordevol interviews en tips voor lezen, apps en games.

Bekijk details van BIEB

• Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

18 juli 2018

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen. Ook kunt u bijvoorbeeld online uw huurtoeslag aanvragen. Dat is handig en bespaart u veel tijd en moeite. In de Digisterker-cursus ‘Ik log nu zelf in met DigiD’ leert u dit. Meld u nu aan voor de cursus in Kulturhus de Breehoek – Bibliotheek.

Bekijk details van Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

• Klik & tik

24 april 2018

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik.

Bekijk details van Klik & tik