Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Kinderjury Scherpenzeel kiest leukste boek Bekijk details

9 juli 2021

Kinderen van de Scherpenzeelse Kinderjury hebben het boek ‘Pluis laat scheetjes’ van Michael Rosen tot leukste boek gekozen. Op de tweede plaats is het boek ‘Een sleutel voor elk slot’ van Geronimo Stilton geëindigd.

Bekijk details van Kinderjury Scherpenzeel kiest leukste boek

• Eerste landelijke BoekStartdag in de bieb Bekijk details

22 juni 2021

Veel Kinderen en hun ouders kwamen zaterdag 19 juni naar de Bibliotheek Scherpenzeel voor de landelijke BoekStartdag. Een dag waarop de allerjongsten en hun ouders kennis kunnen maken met de Bibliotheek.

Bekijk details van Eerste landelijke BoekStartdag in de bieb

• Boek ’n Trip Bekijk details

19 juni 2021

Tijdens de zomeractie van Jeugdbibliotheek.nl kunnen jeugd & jongeren de mooiste verhalen beleven. Gewoon op de telefoon of tablet.

Bekijk details van Boek ’n Trip

• Naar de bieb in je vakantieplaats Bekijk details

19 juni 2021

Als lid van de Bibliotheek Scherpenzeel kun je alle kanten op. Je kunt met je bibliotheekpas namelijk ook bij alle andere Nederlandse openbare bibliotheken materialen lenen. Bijvoorbeeld in de plaats waar je op vakantie bent.

Bekijk details van Naar de bieb in je vakantieplaats

• Bieb blijft open in de vakantie Bekijk details

19 juni 2021

De vakantie is dé tijd om te lezen en te ontspannen. De Bibliotheek blijft daarom ook tijdens de zomervakantie open op de gebruikelijke openingstijden. De boeken mag je in de vakantie 6 weken lenen.

Bekijk details van Bieb blijft open in de vakantie

• De zomer is dé tijd om te lezen Bekijk details

20 mei 2021

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Kom daarom deze zomer naar Bibliotheek Scherpenzeel. In de maanden juni, juli en augustus doet de bieb mee aan Zomerlezen. We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer.

Bekijk details van De zomer is dé tijd om te lezen

• App Online Bibliotheek Bekijk details

23 april 2021

Geniet van e-books en luisterboeken in één app. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Van thrillers tot romans, van waargebeurd tot fantasy. Vanaf nu doe je alles in de app: boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren.

Bekijk details van App Online Bibliotheek

• Haal je BoekStartkoffertje op bij de bieb Bekijk details

14 maart 2021

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje.

Bekijk details van Haal je BoekStartkoffertje op bij de bieb

• Gratis BoekStart Voorleesapp Bekijk details

14 maart 2021

Heb jij de gratis BoekStart Voorleesapp al op je telefoon? Deze app staat vol video’s over voorlezen, de nieuwste boekjes voor je kindje en vele voorleestips.

Bekijk details van Gratis BoekStart Voorleesapp

• Tijdschriftenbieb Bekijk details

24 november 2020

De TijdschriftenBieb is een nieuwe, tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. Met deze app kunnen Bibliotheekleden kennismaken met het online lezen van tijdschriften.

Bekijk details van Tijdschriftenbieb