Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Bibliotheek en Oud Scherpenzeel zijn op zoek naar verhalen van evacués!

28 juli 2018

In oktober is het de Maand van de Geschiedenis! Het thema is ‘Opstand’. De Vereniging Oud-Scherpenzeel en de Bibliotheek Scherpenzeel hebben dit thema vertaald naar ‘Onveilige situaties’. In het recente verleden hebben Scherpenzeel en de bewoners van Scherpenzeel hier mee te maken gehad.

Bekijk details van Bibliotheek en Oud Scherpenzeel zijn op zoek naar verhalen van evacués!

• Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

18 juli 2018

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen. Ook kunt u bijvoorbeeld online uw huurtoeslag aanvragen. Dat is handig en bespaart u veel tijd en moeite. In de Digisterker-cursus ‘Ik log nu zelf in met DigiD’ leert u dit. Meld u nu aan voor de cursus in Kulturhus de Breehoek – Bibliotheek.

Bekijk details van Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

• Week van de alfabetisering

18 juli 2018

Onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen. Helaas is dit voor 2,5 miljoen volwassenen in Nederland niet vanzelfsprekend.

Bekijk details van Week van de alfabetisering

• Seniorweb in september

18 juli 2018

Seniorweb Scherpenzeel staat ook langs de Route 59 op 1 september in de Breehoek. Kom langs en maak kennis met de ambassadeurs en de activiteiten. Je kunt ook meedoen met een qr-quiz en een prijs winnen.

Bekijk details van Seniorweb in september

• Digitale Werkplaats

11 juni 2018

Op 31 augustus is de Digitale Werkplaats open. Er is plaats in de werkplaats voor 12 kinderen uit Scherpenzeel.

Bekijk details van Digitale Werkplaats

• Cursus van de maand juli: Effectief communiceren

11 juni 2018

Heb je soms het gevoel dat je verhaal niet goed overkomt? Of dat jij en je gesprekspartner langs elkaar heen praten? Doe er iets aan met de cursus Effectief communiceren.

Bekijk details van Cursus van de maand juli: Effectief communiceren

• Digicafé

11 juni 2018

In de zomervakantie gaat het Digicafé gewoon door. Om de week op donderdagochtend ben je van harte welkom om tips en ervaringen uit te wisselen op het gebied van computers, tablets, smartphones enz.

Bekijk details van Digicafé

• Maak een selfie met een boek en win een prijs!

10 juni 2018

Waar lees jij een boek deze vakantie? Op het strand, in het park of in je luie stoel? Welk boek ben je aan het lezen?

Bekijk details van Maak een selfie met een boek en win een prijs!

• VakantieLuisteren: vijf toptitels in de LuisterBieb

10 juni 2018

Van 1 juli tot en met 31 augustus zijn er vijf luisterboeken toegevoegd aan de LuisterBieb die voor iedereen beschikbaar zijn: bibliotheeklid of niet. Dus ideaal om deze zomer eens kennis te maken met luisterboeken.

Bekijk details van VakantieLuisteren: vijf toptitels in de LuisterBieb

• Is glas je passie?

9 juni 2018

Wanneer glas je passie is en je creatief en handig bent, dan is Glas Passie de plek waar je moet zijn. Glas Passie Scherpenzeel organiseert cursussen en workshops voor beginners en gevorderden. Er wordt gewerkt met verschillende glastechnieken zoals tiffany, glas in lood en glaspoeder fusing.

Bekijk details van Is glas je passie?