Resultaat 1 - 10 (van 15)

• Certificaten voor Voorleescoördinatoren

25 juni 2020

Op maandag 8 juni zijn er zes nieuwe Voorleescoördinatoren gecertificeerd. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek Scherpenzeel kregen de medewerkers hun certificaat uitgereikt door wethouder G.J. van Deelen. Zij volgden de training in het kader van BoekStart in de kinderopvang, verzorgd door de Bibliotheek Scherpenzeel.

Bekijk details van Certificaten voor Voorleescoördinatoren

• DigiCafé Video

25 juni 2020

Het DigiCafé Video van SeniorWeb is een groot succes. Elke twee weken komen een aantal ambassadeurs en andere geïnteresseerden online.

Bekijk details van DigiCafé Video

• Vakantiedip voorkomen

25 juni 2020

Er zijn kinderen bij wie het leesproces niet zo vlot verloopt. Ook zijn er kinderen die na zes weken vakantie teruggezakt zijn in niveau. Daarom is lezen in de zomervakantie heel belangrijk!

Bekijk details van Vakantiedip voorkomen

• Bestel de gratis Zomerkit

25 juni 2020

De InternetHelden-zomerkit voor ouders bevat handige informatie, tips, leuke activiteiten voor het hele gezin, een EHBO-gids voor online ongelukken een tipsheet en een kaartenset die helpt om op een interactieve manier met je kinderen in gesprek te gaan over vijf thema’s:

Bekijk details van Bestel de gratis Zomerkit

• Vakantie-actie: Welk boek lees jij deze zomer?

25 juni 2020

Deze zomer wordt voor velen anders dan voorgaande jaren. Misschien ga je deze zomer helemaal niet op vakantie.

Bekijk details van Vakantie-actie: Welk boek lees jij deze zomer?

• VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

25 juni 2020

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

• Wij zijn weer open!

11 mei 2020

Goed nieuws! De Bibliotheek Scherpenzeel is weer open. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen, maar natuurlijk is alles nog niet meteen zoals het was. Vanwege het coronavirus zijn we vanaf nu de ‘'anderhalvemeterbibliotheek’'. Wat betekent dit? De bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is om de bibliotheek te bezoeken.

Bekijk details van Wij zijn weer open!

• Jeugdbibliotheek

3 april 2020

Bekijk iedere dag een nieuw voorleesfilmpje van de spannende serie Huisarrest!, bekijk Voorleesfilmpjes ,Met Junior Einstein kun je oefenen voor alle vakken van de basisschool!

Bekijk details van Jeugdbibliotheek

• SeniorWeb thuis online

3 april 2020

Als gevolg van het coronavirus zijn we aan huis gekluisterd Voor veel senioren is dit een extra moeilijke tijd. Gelukkig kun je via internet, thuis online, nog voldoende contact hebben met je dierbaren of een virtueel uitstapje maken. Hoe?

Bekijk details van SeniorWeb thuis online

• Creation Lab thuis

3 april 2020

Gewoon vanuit huis, via livestreams kunnen je kinderen ook de komende tijd lekker blijven maken en nieuwe dingen te leren!

Bekijk details van Creation Lab thuis