• Geen Boekenweek, maar wel een week vol boeken

16 februari 2021

Onlangs maakte Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) bekend dat de Boekenweek 2021 in verband met het Coronavirus wordt verplaatst naar de zomer. Van 6 tot en met 14 maart is er dus geen Boekenweek, maar het zal wel een week vol boeken worden.

Bekijk details van Geen Boekenweek, maar wel een week vol boeken

• Tijdschriftenbieb

24 november 2020

De TijdschriftenBieb is een nieuwe, tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. Met deze app kunnen Bibliotheekleden kennismaken met het online lezen van tijdschriften.

Bekijk details van Tijdschriftenbieb

• Regel eenvoudig zelf je bibliotheekzaken

24 november 2020

Via 'Mijn bibliotheek' regel je je bibliotheekzaken eenvoudig zelf.

Bekijk details van Regel eenvoudig zelf je bibliotheekzaken

• Maatregelen tegen Coronavirus

1 oktober 2020

De Bibliotheek Scherpenzeel kan bezocht worden op normale openingstijden met in achtneming van de volgende maatregelen:

Bekijk details van Maatregelen tegen Coronavirus

• Informatiepunt Digitale Overheid

19 september 2020

Op 22 september is het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek officieel geopend.

Bekijk details van Informatiepunt Digitale Overheid

• Afhaalbieb

23 april 2020

Door de aanscherping van de coronamaatregelen moeten ook bibliotheken sluiten. Als Bibliotheek Scherpenzeel volgen wij dit advies en dat betekent dat wij in ieder geval tot 15 maart zijn gesloten. Wel is het mogelijk om boeken te reserveren en af te halen bij de Afhaalbieb!

Bekijk details van Afhaalbieb