Resultaat 1 - 10 (van 16)

• Krek exposeert in de bieb Bekijk details

12 juli 2017

De komende maanden exposeert Krek in de Bibliotheek Scherpenzeel. Krek organiseert al 40 jaar cursussen op creatief, recreatief, educatief en cultureel gebied, alsmede stads- en natuurwandelingen. Deze tentoonstelling laat zien welke cursussen het komende seizoen gegeven worden. Een deel van de expositie bestaat uit diverse tiffany-werken.

Bekijk details van Krek exposeert in de bieb

• Doe mee met de ZomerLeesBingo Bekijk details

8 juli 2017

De zomervakantie staat voor de deur. Tijd om eens lekker te lezen met de bijzondere opdrachten van de ZomerLeesBingo.

Bekijk details van Doe mee met de ZomerLeesBingo

• Bibliotheek Scherpenzeel voldoet aan certificeringseisen Bekijk details

8 juli 2017

Bibliotheek Scherpenzeel mag zich de komende vier jaar weer gecertificeerd noemen. Dat betekent dat de bibliotheek aan de landelijke normen voldoet. Bibliotheek Scherpenzeel scoort op een aantal normelementen zelfs uitstekend.

Bekijk details van Bibliotheek Scherpenzeel voldoet aan certificeringseisen

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel Bekijk details

26 juni 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Scherpenzeel gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR-wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel

• Haakwerk in de bibliotheek Bekijk details

26 juni 2017

Tot eind augustus zijn de vitrinekasten bij de Bibliotheek Scherpenzeel gevuld met allerlei gehaakte poppen en knuffels.

Bekijk details van Haakwerk in de bibliotheek

• Tabletcafé Bekijk details

25 juni 2017

In de zomervakantie kun je ook naar het Tabletcafé komen. We gaan gewoon door! Iedere veertien dagen op donderdagochtend van 10.00 – 11.30 uur is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. In de vakantie is er Tabletcafé op: 6 juli, 20 juli, 3 augustus, 17 augustus en 31 augustus.

Bekijk details van Tabletcafé

• VakantieLuisteren met mooie toptitels voor iedereen Bekijk details

25 juni 2017

Luisterboeken zijn hot! Elke dag ontdekken honderden mensen de LuisterBieb-app. In totaal hebben nu ruim 230.000 mensen de LuisterBieb-app op hun telefoon of tablet staan.

Bekijk details van VakantieLuisteren met mooie toptitels voor iedereen

• Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken Bekijk details

25 juni 2017

Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je dan in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

• Taal, Thee en Koffie zoekt begeleiders Bekijk details

23 mei 2017

Taal, Thee en Koffie organiseert wekelijks bijeenkomsten met als doel de spreektaal te verbeteren van mensen die het Nederlands spreken lastig vinden. In kleine groepjes wordt op informele wijze geoefend met het spreken van de Nederlandse taal. Een groep bestaan uit twee begeleiders en drie deelnemers.

Bekijk details van Taal, Thee en Koffie zoekt begeleiders

• Vakantiebieb Bekijk details

19 mei 2017

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Bekijk details van Vakantiebieb