Resultaat 1 - 10 (van 15)

• Ga mee op schattenjacht met de Bibliotheek! Bekijk details

1 juni 2022

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleven we samen avonturen en ontdekken we de mooiste verhalen. Zo wordt lezen extra leuk! Maak een bordspel op de Sprookjeseilanden, ren je rot in Sportmanië of lees het verhaal van Manon Sikkel.

Bekijk details van Ga mee op schattenjacht met de Bibliotheek!

• Naar de bieb in je vakantieplaats Bekijk details

1 juni 2022

Als lid van de Bibliotheek Scherpenzeel kun je alle kanten op. Je kunt met je bibliotheekpas namelijk ook bij alle andere Nederlandse openbare bibliotheken materialen lenen. Bijvoorbeeld in de plaats waar je op vakantie bent.

Bekijk details van Naar de bieb in je vakantieplaats

• Online Bibliotheek Bekijk details

1 juni 2022

Als lid van de Bibliotheek Scherpenzeel kun je e-books en luisterboeken lenen bij de online Bibliotheek. Dat is de online versie van je vertrouwde bibliotheek.

Bekijk details van Online Bibliotheek

• Welk boek jij pak jij deze zomer? Bekijk details

25 mei 2022

Heel veel Nederlanders geven aan dat ze graag willen lezen, alleen komt het er niet van. Gelukkig is er de zomer. Voor velen hét moment om te lezen.

Bekijk details van Welk boek jij pak jij deze zomer?

• Schrijf jij het winnende verhaal? Bekijk details

25 mei 2022

Vertel eens. Wat betekent de bieb voor jou? Werd je er wijzer, verliefder, fantasievoller, gekker, stiller, juist luider of iets dat wij helemaal niet kunnen verzinnen? Zet je verhaal op papier, en misschien word jij de winnaar van deze schrijfwedstrijd!

Bekijk details van Schrijf jij het winnende verhaal?

• BoekStart voor jou! Bekijk details

22 april 2022

De nieuwe BoekStart voor jou! is uit! We vieren dat het lente is, met vrolijke (en leerzame) kinderliedjes en je kunt lekker aan de slag met het boek Beer is er weer.

Bekijk details van BoekStart voor jou!

• Maand van Autisme Bekijk details

22 maart 2022

April is de maand van Autisme. Het CJG en andere organisaties, waaronder de Bibliotheek Scherpenzeel hebben een afwisselend programma gemaakt voor kinderen en jongeren met autisme en hun ouders.

Bekijk details van Maand van Autisme

• Beter leren omgaan met je computer of tablet Bekijk details

23 februari 2022

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik. Elke dinsdagavond en donderdagochtend zijn de cursisten welkom in de bibliotheek om te oefenen. De Klik & Tikkers leren typen, e-mailen en internetten.

Bekijk details van Beter leren omgaan met je computer of tablet

• Word vrijwilliger bij de Voorleesexpress Bekijk details

23 februari 2022

Met de VoorleesExpress kun jij, met maar een uurtje in de week, een groot verschil maken voor een kind in je omgeving. Door samen 20 keer te lezen en taalspelletjes te doen, heb je een meetbaar effect op de taalontwikkeling van een kind. Wij zijn op zoek naar creatieve vrijwilligers die met een kind én de ouders aan de slag gaan met taal.

Bekijk details van Word vrijwilliger bij de Voorleesexpress

• Hulp nodig bij het maken van een afspraak voor je (booster)vaccinatie? Bekijk details

21 januari 2022

Een digitale afspraak maken is niet voor iedereen even makkelijk. Gelukkig kun je bij de bibliotheek hulp krijgen bij het maken van een afspraak voor een (booster)vaccinatie.

Bekijk details van Hulp nodig bij het maken van een afspraak voor je (booster)vaccinatie?

Paginanavigatie