Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Tentoonstelling koninklijke bedankkaartjes

30 maart 2019

Tot eind mei is er in de Bibliotheek Scherpenzeel een tentoonstelling van koninklijke bedankkaartjes. De tentoonstelling is ingericht door Ria Kooy.

Bekijk details van Tentoonstelling koninklijke bedankkaartjes

• Digitaal fit met SeniorWeb

23 maart 2019

In april heeft SeniorWeb Scherpenzeel ook weer verschillende activiteiten zodat je digitaal fit kunt blijven.

Bekijk details van Digitaal fit met SeniorWeb

• Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

23 maart 2019

Een mijlpaal voor openbare bibliotheken: de ingekochte digitale bronnen zijn nu ook voor bibliotheekleden thuis beschikbaar.

Bekijk details van Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

• Maand van autisme

23 maart 2019

De Verenigde Naties hebben 2 april uitgeroepen tot Wereld Autisme dag. Wereldwijd worden rond die dag activiteiten georganiseerd

Bekijk details van Maand van autisme

• Zelf belastingaangifte doen in de Bibliotheek

21 februari 2019

Vanaf 1 maart is het weer tijd voor de belastingaangifte. Wist je dat de Bibliotheek gratis veilige computers en internetverbinding biedt om zelf aangifte te doen en toeslagen aan te vragen?

Bekijk details van Zelf belastingaangifte doen in de Bibliotheek

• Nieuwkomers in de collectie

21 januari 2019

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe titels in de bieb, kun je onze digitale aanwinstenlijst bekijken. Hierin vermelden wij de nieuwkomers in onze collectie.

Bekijk details van Nieuwkomers in de collectie

• Literatuurplein

19 november 2018

Ben je dol op literatuur? Op de website van Literatuurplein vind je alles wat met literatuur te maken heeft, zoals literair nieuws, leestips, recencies, intervies, evenementen en nog veel meer.

Bekijk details van Literatuurplein

• Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

18 juli 2018

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen. Ook kunt u bijvoorbeeld online uw huurtoeslag aanvragen. Dat is handig en bespaart u veel tijd en moeite. In de Digisterker-cursus ‘Ik log nu zelf in met DigiD’ leert u dit. Meld u nu aan voor de cursus in Kulturhus de Breehoek – Bibliotheek.

Bekijk details van Cursus: Ik log nu zelf in met DigiD

• Klik & tik

24 april 2018

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik.

Bekijk details van Klik & tik

• Een goed verhaal zit tussen je oren

14 december 2017

Met ingehouden adem de laatste pagina’s van een thriller lezen. Een traantje wegpinken bij een meeslepende roman. Teruggaan in de tijd met een boek over geschiedenis. Boeken geven je toegang tot een nieuwe wereld. Een boek laat je genieten.

Bekijk details van Een goed verhaal zit tussen je oren