Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Jeugdbibliotheek

3 april 2020

Bekijk iedere dag een nieuw voorleesfilmpje van de spannende serie Huisarrest!, bekijk Voorleesfilmpjes ,Met Junior Einstein kun je oefenen voor alle vakken van de basisschool!

Bekijk details van Jeugdbibliotheek

• SeniorWeb thuis online

3 april 2020

Als gevolg van het coronavirus zijn we aan huis gekluisterd Voor veel senioren is dit een extra moeilijke tijd. Gelukkig kun je via internet, thuis online, nog voldoende contact hebben met je dierbaren of een virtueel uitstapje maken. Hoe?

Bekijk details van SeniorWeb thuis online

• Creation Lab thuis

3 april 2020

Gewoon vanuit huis, via livestreams kunnen je kinderen ook de komende tijd lekker blijven maken en nieuwe dingen te leren!

Bekijk details van Creation Lab thuis

• Make-it@Home

3 april 2020

Voorlopig wordt het veel binnen zitten… maar stilzitten wordt het zeker niet! Tijd om er iets van te maken!

Bekijk details van Make-it@Home

• Corona maatregelen

31 maart 2020

De adviezen en maatregelen omtrent het Coronavirus van het RIVM en de Rijksoverheid raken ook de bibliotheken. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en nemen de adviezen dan ook heel serieus.

Bekijk details van Corona maatregelen

• SeniorWeb

19 februari 2020

Even een rondje wandelen of een mooie fietsroute maken? Pak ook je smartphone er eens bij en maak zelf een mooie route, zoek op waar je lekker kunt lunchen of zoek op wat je onderweg tegenkomt.

Bekijk details van SeniorWeb

• Honingpotjes in de bieb

16 januari 2020

De komende maanden is er een expositie van honingpotjes te zien in de Bibliotheek Scherpenzeel. Deze verzameling honingpotjes is van de Scherpenzeelse Agaath Doornenbal.Naast de verzameling zijn er ook enkele boeken te zien over het maken van honing. Deze boeken zijn ter beschikking gesteld door de Imkervereniging Scherpenzeel.

Bekijk details van Honingpotjes in de bieb

• Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

30 maart 2019

Een mijlpaal voor openbare bibliotheken: de ingekochte digitale bronnen zijn nu ook voor bibliotheekleden thuis beschikbaar.

Bekijk details van Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

• Nieuwkomers in de collectie

21 januari 2019

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe titels in de bieb, kun je onze digitale aanwinstenlijst bekijken. Hierin vermelden wij de nieuwkomers in onze collectie.

Bekijk details van Nieuwkomers in de collectie

• Klik & tik

24 april 2018

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik.

Bekijk details van Klik & tik