Resultaat 1 - 10 (van 21)

• Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

1 september 2017

Haal nu gratis BIEB magazine op in de Bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

Bekijk details van Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

• Een goede daad is het delen waard

22 augustus 2017

2,5 miljoen volwassenen in ons land zijn laaggeletterd. We hebben het dan wel over de beroepsbevolking, dus iedereen tussen de 18 en 65 jaar! In Scherpenzeel zijn dat omgerekend zo’n 800 mensen.

Bekijk details van Een goede daad is het delen waard

• Klik & Tik:Met de computer leren werken

21 augustus 2017

Wilt u graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op donderdag 14 september begint. Tijdens wekelijkse bijeenkomsten van 1 uur werkt u individueel en op uw eigen tempo, maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Deelname is gratis.

Bekijk details van Klik & Tik:Met de computer leren werken

• Nieuwe cursus Digisterker

21 augustus 2017

Leren hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst? De cursus Digisterker helpt je op weg. De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing.

Bekijk details van Nieuwe cursus Digisterker

• Gratis cursus ‘Pesten op de werkvloer'

21 augustus 2017

Als lid van een Bibliotheek kan je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Van ons cursusaanbod steek je altijd wat op.

Bekijk details van Gratis cursus ‘Pesten op de werkvloer'

• Minder digitaal afhankelijke door SeniorWeb

14 augustus 2017

Digitaal fit is het motto van SeniorWeb. Het leercentrum in Scherpenzeel organiseert de komende tijd verschillende activiteiten om de fitheid te bevorderen.

Bekijk details van Minder digitaal afhankelijke door SeniorWeb

• Krek exposeert in de bieb

12 juli 2017

De komende maanden exposeert Krek in de Bibliotheek Scherpenzeel. Krek organiseert al 40 jaar cursussen op creatief, recreatief, educatief en cultureel gebied, alsmede stads- en natuurwandelingen. Deze tentoonstelling laat zien welke cursussen het komende seizoen gegeven worden. Een deel van de expositie bestaat uit diverse tiffany-werken.

Bekijk details van Krek exposeert in de bieb

• Bibliotheek Scherpenzeel voldoet aan certificeringseisen

8 juli 2017

Bibliotheek Scherpenzeel mag zich de komende vier jaar weer gecertificeerd noemen. Dat betekent dat de bibliotheek aan de landelijke normen voldoet. Bibliotheek Scherpenzeel scoort op een aantal normelementen zelfs uitstekend.

Bekijk details van Bibliotheek Scherpenzeel voldoet aan certificeringseisen

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel

26 juni 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Scherpenzeel gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR-wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel

• Haakwerk in de bibliotheek

26 juni 2017

Tot eind augustus zijn de vitrinekasten bij de Bibliotheek Scherpenzeel gevuld met allerlei gehaakte poppen en knuffels.

Bekijk details van Haakwerk in de bibliotheek