Resultaat 1 - 10 (van 12)

• Save the date: Boekstartdag Bekijk details

23 april 2021

Op zaterdag 19 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor het eerst een landelijke BoekStartdag. Het aanbod van activiteiten voor 0 tot 2,5-jarigen is beperkt en lang niet voor alle ouders goed bereikbaar. De BoekStartdag brengt daar verandering in met als motto: ‘Jij bent de beste verhalenverteller!

Bekijk details van Save the date: Boekstartdag

• App Online Bibliotheek Bekijk details

23 april 2021

Geniet van e-books en luisterboeken in één app. Waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Van thrillers tot romans, van waargebeurd tot fantasy. Vanaf nu doe je alles in de app: boeken zoeken, downloaden, lezen en luisteren.

Bekijk details van App Online Bibliotheek

• Gratis Donald Duck bij reservering Bekijk details

23 april 2021

Kinderen die een of meer boeken reserveren of een verrassingspakket aanvragen bij de Afhaalbieb, krijgen bij hun bestelling een gratis ‘Donald Duck duikt in de digitale wereld’.

Bekijk details van Gratis Donald Duck bij reservering

• De Scherpenzeelse Kinderjury is begonnen Bekijk details

23 april 2021

De komende weken zijn de kinderen van de Scherpenzeelse Kinderjury druk met het lezen en beoordelen van kinderboeken. De Kinderjury bestaat uit 12 kinderen uit de groepen 4 en 5 van de Dorpbeuk, de Glashorst en de Korenmaat.

Bekijk details van De Scherpenzeelse Kinderjury is begonnen

• Haal je BoekStartkoffertje op bij de bieb Bekijk details

14 maart 2021

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een speciale waardebon voor het BoekStartkoffertje.

Bekijk details van Haal je BoekStartkoffertje op bij de bieb

• Gratis BoekStart Voorleesapp Bekijk details

14 maart 2021

Heb jij de gratis BoekStart Voorleesapp al op je telefoon? Deze app staat vol video’s over voorlezen, de nieuwste boekjes voor je kindje en vele voorleestips.

Bekijk details van Gratis BoekStart Voorleesapp

• Deel uw Gelders WO2-verhaal online Bekijk details

11 maart 2021

Van maart t/m mei gaan Rijnbrink, de Gelderse bibliotheken en Erfgoed Gelderland samen op zoek naar Gelderse oorlogsverhalen onder de noemer ‘WO2-verhaal gezocht’. Als vervolg op de tournee van de WO2-cafés in 2020 is het nu mogelijk om online bijzondere of persoonlijke verhalen te delen.

Bekijk details van Deel uw Gelders WO2-verhaal online

• Tijdschriftenbieb Bekijk details

24 november 2020

De TijdschriftenBieb is een nieuwe, tijdelijke gratis app voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. Met deze app kunnen Bibliotheekleden kennismaken met het online lezen van tijdschriften.

Bekijk details van Tijdschriftenbieb

• Regel eenvoudig zelf je bibliotheekzaken Bekijk details

24 november 2020

Via 'Mijn bibliotheek' regel je je bibliotheekzaken eenvoudig zelf.

Bekijk details van Regel eenvoudig zelf je bibliotheekzaken

• Maatregelen tegen Coronavirus Bekijk details

1 oktober 2020

De Bibliotheek Scherpenzeel kan bezocht worden op normale openingstijden met in achtneming van de volgende maatregelen:

Bekijk details van Maatregelen tegen Coronavirus