• Maand van de Geschiedenis

19 september 2020

De wereld wordt steeds kleiner: wat ooit ver weg was, is nu dichtbij. Maar de globalisering lijkt hand in hand te gaan met een nieuw nationalisme. Denken in ‘wij’ en ‘zij’ – is dat een fenomeen van alle tijden of is dit echt iets van nu?

Bekijk details van Maand van de Geschiedenis

• Informatiepunt Digitale Overheid

19 september 2020

Op 22 september is het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek officieel geopend.

Bekijk details van Informatiepunt Digitale Overheid

• Wij zijn weer open!

11 mei 2020

Goed nieuws! De Bibliotheek Scherpenzeel is weer open. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen, maar natuurlijk is alles nog niet meteen zoals het was. Vanwege het coronavirus zijn we vanaf nu de ‘'anderhalvemeterbibliotheek’'. Wat betekent dit? De bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is om de bibliotheek te bezoeken.

Bekijk details van Wij zijn weer open!