Resultaat 21 - 30 (van 97)

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 19 jun

• Tabletcafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 21 jun

do 21 jun

di 26 jun

• Digitale werkplaats Bekijk details

28 juni 2018 | Bibliotheek Scherpenzeel

De Bibliotheek Scherpenzeel heeft het initiatief genomen om een digitale werkplaats op te richten. Een werkplaats waarin kinderen kunnen leren programmeren en waar digitaal geëxperimenteerd en geknutseld kan worden.

do 28 jun

do 28 jun