Resultaat 21 - 30 (van 66)

Van 10:00 tot 11:30 | Scherpenzeel

Om de veertien dagen is er Digicafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

do 24 okt

• De Digitale Werkplaats Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

In de Digitale Werkplaats is er van alles te doen. Er zijn onder andere mini-robotjes die je kunt laten rijden op gekleurde lijnen. Maar deze robotjes kunnen nog veel meer. Je kunt ze ook zelf programmeren zodat ze allerlei opdrachten uitvoeren.

vr 25 okt

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

di 29 okt

di 05 nov

do 07 nov

di 12 nov

• Creation Lab Bekijk details

Van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Het Creation Lab is voor kinderen van 7 tot 17 jaar die aan de slag willen met design, fotografie, film, programmeren en meer. Bij het Creation Lab is van alles te doen.

vr 15 nov

di 19 nov