Webinar: Digitaal nalaten

4 maart 2021 | Online

Op donderdag 4 maart om 10.30 uur is er een live webinar over ‘digitaal nalaten’. Ons leven is de afgelopen twintig jaar steeds digitaler geworden. We zijn zelf op tal van vlakken online actief. Daarnaast regelen instanties en overheden hun zaken steeds vaker digitaal. Allemaal gegevens en berichten worden bewaard bij anderen. Bijvoorbeeld uw mail en foto’s bij Google, berichten bij WhatsApp en Facebook.

Maar als iemand komt te overlijden? Wat gebeurt er met de gegevens? Blijven die staan? Moet die weggehaald worden? Allemaal vragen over digitale zaken die ook geregeld moeten worden. Wat moeten de nabestaanden doen om de abonnementen, inschrijvingen en gegevens weg te halen? Waar moet je allemaal aan denken? En hoe regel je dat wanneer je de wachtwoorden van de dierbare niet hebt? Het blijkt dat veel mensen daar niet aan denken om dat te regelen. Hoe moet dat wanneer het niet geregeld is? Wat moeten zij gaan doen om allerlei vervelende situaties te voorkomen? SeniorWeb Scherpenzeel is er ook voor om deze zaken aan de orde te stellen.

SeniorWeb organiseert deze bijeenkomst, omdat uit onderzoek blijkt dat een groot aantal mensen - zo’n 80% - niet stilstaat bij dit onderwerp en dus ook niets geregeld heeft. Tijdens de webinar nemen we u mee in wat u zelf kan regelen en wat er gedaan moet worden wanneer in uw omgeving iemand is overleden die niets geregeld heeft.

Wilt u het webinar bijwonen, dan kunt u zich eenvoudige aanmelden via onderstaande knop
Het volgen en bijwonen van een webinar is eenvoudig. Op het moment dat het webinar begint klikt u de link aan die via de mail aan u wordt toegezonden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij SeniorWeb Scherpenzeel: seniorweb.scherpenzeel@gmail.com of bel 033-2773107.