Digitale werkplaats

29 juni 2018 | Bibliotheek Scherpenzeel

Kosten: € 2,00

Kom je ook naar de Digitale werkplaats? Een werkplaats waarin kinderen kunnen leren programmeren en waar digitaal geëxperimenteerd en geknutseld kan worden. De werkplaats is elke laatste vrijdag van de maand open van 16.00 tot 17.30 uur voor kinderen van 7 tot 17 jaar.

Tijdens de bijeenkomsten gaan de kinderen in groepjes of alleen aan de slag met diverse digitale projecten. Er is een breed scala aan verschillende onderdelen die verder weer onderverdeeld zijn in de verschillende niveaus. Nog nooit iets digitaal gedaan? Of juist wel: geen probleem, er zijn voor iedereen uitdagende projecten.

Er zijn projecten als programmeren met Scratch en een website bouwen. Maar er zijn ook Arduino-projecten, met ledjes. Virtual Reality en 3d ontwerpen behoort ook tot de mogelijkheden, evenals Lego WEDO of de Ozobot. Het allerbelangrijkste is dat de deelnemers nieuwsgierig zijn, graag iets willen leren en zin heb in een uitdaging.

Per middag is er plaats in de werkplaats voor 12 kinderen uit Scherpenzeel. Van tevoren aanmelden via de knop onder dit bericht. Entree is € 2,00 per persoon.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Alfred Haaksma of Marjon de Kruijff, tel. 033-2773107.