Cursus: DigiD, Ik log nu zelf in met DigiD

23 februari 2023, van 13:30 tot 15:30 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 15,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Speciaal voor inwoners van Scherpenzeel organiseert de Bibliotheek de cursus: DigiD, Ik log nu zelf in met DigD.

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst te doen. Ook kunt u bijvoorbeeld online uw huurtoeslag aanvragen. Dat is handig en bespaart u veel tijd en moeite. In deze cursus leert u hoe u dit kunt doen.

Wat leert u in de cursus?
Misschien bent u bang om iets verkeerd te doen. In de bibliotheek leert u in de DigiD-cursus stap voor stap te werken met de websites van de overheid. Voor het veilig regelen van uw overheidszaken heeft u DigiD nodig. In de cursus leert u DigiD aan te vragen en te gebruiken.

Docenten leggen het uit en helpen u. Door te oefenen leert u er zelf mee te werken. De sfeer in de cursus is ontspannen. In een kleine groep van cursisten bouwt u ervaring op en krijgt u meer zelfvertrouwen.

Waar en wanneer kunt u de cursus volgen?
De DigiD-cursus is uitsluitend voor inwoners van Scherpenzeel en vindt plaats in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 2 uur. U gebruikt in de cursus een computer van de bibliotheek. Ook krijgt u een werkboek, waarin u alles rustig kunt nalezen.

De cursus is op 4 donderdagmiddagen van 13.30 – 15.30 uur: 23 februari, 2 maart, 9 maart en 16 maart.

Aanmelden voor de cursus!
U kunt uzelf uiterlijk 31 januari telefonisch aanmelden bij de bibliotheek op telefoonnummer
033 2773107. Vraag naar de DigiD-cursus. De kosten voor de cursus zijn € 15,-. Daarvoor krijgt u ook een werkboek.

Werkt u weinig met de computer? Dan heeft u misschien nog wat meer oefening nodig. Daarvoor heeft de bibliotheek de cursus ‘Klik & Tik’ voor beginners. De bibliotheek helpt u om de cursus te kiezen die bij u past.

Heeft u vragen?
Neem voor vragen contact op met de Bibliotheek Scherpenzeel. Tel. 033 2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl.