Iguana Bibliotheek app

• Boeken en andere materialen zoeken, reserveren en je uitleningen verlengen;
• Meerdere abonnementen toevoegen aan de app; zo kun je bijvoorbeeld ook boeken verlengen voor je partner of kind(eren);
• Aangeven dat je een pushbericht wilt ontvangen wanneer de leentermijn verstrijkt.

Telefoon & tablet apps voor e-books

Meer informatie

Om e-books te lezen op je tablet of smartphone gebruik je onze e-book app. Eerst kies je een e-book op de website van de online Bibliotheek. Leen het e-book in het juiste formaat: voor tablet of smartphone (app).Open dan de app op je tablet of smartphone. Je e-book staat hier voor je klaar na verversen van de app. Zodra je het e-book in de app hebt binnengehaald, kan je het offline lezen. 

Download de apps voor Android of Apple hier:
App voor Android /
App voor Apple  

De beste Kind Online gratis apps

Welke leuke, mooie, leerzame, grappige èn gratis apps mogen kinderen echt niet missen? In deze brochure van van Mijn Kind Online staan ze allemaal, handig gesorteerd op schoolgroep en genre.

Luisterbieb

Luisterbieb

De LuisterBieb-app van de Bibliotheek voor iedereen gratis te downloaden. De vernieuwde app biedt nu naast de gratis te beluisteren luisterboeken ook een groot aantal titels speciaal voor leden van de Bibliotheek: de premium luisterboeken.
Bent u lid van de Bibliotheek? Door uw bibliotheekpas te koppelen kunt u alle titels in de app beluisteren!
Geen internet verbinding nodig!

Apps voor kinderen van 4-12 jaar

Welke apps en websites zijn geschikt voor jonge leerlingen? Waar worden ze nou echt wijzer van? Deze gids "125 leerzame apps & websites" van Mijn Kind Online en Kennisnet zet de beste leerzame apps en sites voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Vakantiebieb

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt weer boeken sjouwen. Je kunt de app downloaden t/m 31 augustus. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Veel leesplezier!

Luisteren voor je lijst

Luisteren voor je lijst

Met de LuisterBieb-app download je de luisterboeken die je leuk vindt. Om te luisteren heb je géén internet nodig. Luister je in bed? Maak dan gebruik van de Slaaptimer.
De LuisterBieb is er voor iedereen. Een groot aantal luisterboeken is gratis. Ben je lid van de Bibliotheek? Door je bibliotheekpas te koppelen aan de app krijg je toegang tot nog veel meer titels!

Download de luisterbieb app voor Apple
Download de luisterbiebapp voor Android