Resultaat 11 - 20 (van 20)

• Minder digitaal afhankelijke door SeniorWeb

14 augustus 2017

Digitaal fit is het motto van SeniorWeb. Het leercentrum in Scherpenzeel organiseert de komende tijd verschillende activiteiten om de fitheid te bevorderen.

Bekijk details van Minder digitaal afhankelijke door SeniorWeb

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel

26 juni 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Scherpenzeel gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR-wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel

• VakantieLuisteren met mooie toptitels voor iedereen

25 juni 2017

Luisterboeken zijn hot! Elke dag ontdekken honderden mensen de LuisterBieb-app. In totaal hebben nu ruim 230.000 mensen de LuisterBieb-app op hun telefoon of tablet staan.

Bekijk details van VakantieLuisteren met mooie toptitels voor iedereen

• Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

25 juni 2017

Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je dan in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

• Taal, Thee & Koffie – het begint met taal

12 mei 2017

TT&K wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

Bekijk details van Taal, Thee & Koffie – het begint met taal

• Activiteiten SeniorWeb

26 maart 2017

Wil je ook digitaal fit blijven? Bezoek dan eens een van de activiteiten van SeniorWeb Scherpenzeel.

Bekijk details van Activiteiten SeniorWeb

• Luisteren voor je lijst

22 januari 2017

Zoek je boeken voor je literatuurlijst? Je kunt ook literatuur luisteren in plaats van lezen! Download de LuisterBieb en kijk bij 'Luisteren voor je lijst'. Handig voor in de bus naar school, in de pauzes tussen je lessen of 's avonds in bed.

Bekijk details van Luisteren voor je lijst

• Regel je bibliotheekzaken op je smartphone of tablet

26 november 2016

Heb je de bibliotheek-app al gedownload? Met deze app regel je al je bibliotheekzaken via je mobiel of tablet.

Bekijk details van Regel je bibliotheekzaken op je smartphone of tablet

• SeniorWeb Scherpenzeel: spreekuur

15 augustus 2016

SeniorWeb Scherpenzeel houdt vanaf begin september spreekuur. Wanneer u problemen heeft met uw computer en/of tablet of wanneer u extra instructie wilt hebben over de werking van uw computer of tablet, kunt u een afspraak maken.

Bekijk details van SeniorWeb Scherpenzeel: spreekuur

• 45.000 gesproken boeken voor leden met leesbeperking

26 juni 2016

Meer dan een miljoen Nederlanders hebben een leesbeperking. Zo telt ons land ruim 600.000 dyslectici en ongeveer 300.000 slechtzienden. De verwachting is dat het aantal Nederlanders met een leesbeperking de komende vijf jaar met 20% toeneemt. Dit komt door de dubbele vergrijzing en omdat bij steeds meer mensen de diagnose dyslexie wordt gesteld.

Bekijk details van 45.000 gesproken boeken voor leden met leesbeperking