Resultaat 11 - 20 (van 24)

• Gratis leren omgaan met een computer of tablet: Klik & Tik in de Bibliotheek

8 november 2017

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik. Elke donderdagochtend zijn de cursisten welkom in de Bibliotheek om te oefenen. De Klik & Tikkers leren typen, e-mailen en internetten.

Bekijk details van Gratis leren omgaan met een computer of tablet: Klik & Tik in de Bibliotheek

• Kookboeken 7daagse

23 oktober 2017

Dit jaar vindt de Kookboeken7daagse plaats van zaterdag 11 tot en met zondag 19 november. Wist je dat de Bibliotheek allerlei leuke kookboeken heeft met de allerlekkerste recepten? We zetten tijdens de 7daagse de mooiste kookboeken bij de entree. Op 14 november staat Tabletcafé XL in het teken van koken met je tablet.

Bekijk details van Kookboeken 7daagse

• Nieuwe cursus Digisterker

21 augustus 2017

Leren hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst? De cursus Digisterker helpt je op weg. De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing.

Bekijk details van Nieuwe cursus Digisterker

• Gratis cursus ‘Pesten op de werkvloer'

21 augustus 2017

Als lid van een Bibliotheek kan je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Van ons cursusaanbod steek je altijd wat op.

Bekijk details van Gratis cursus ‘Pesten op de werkvloer'

• Minder digitaal afhankelijke door SeniorWeb

14 augustus 2017

Digitaal fit is het motto van SeniorWeb. Het leercentrum in Scherpenzeel organiseert de komende tijd verschillende activiteiten om de fitheid te bevorderen.

Bekijk details van Minder digitaal afhankelijke door SeniorWeb

• Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel

26 juni 2017

In 2017 kun je bij Bibliotheek Scherpenzeel gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR-wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen bij de Bibliotheek Scherpenzeel

• VakantieLuisteren met mooie toptitels voor iedereen

25 juni 2017

Luisterboeken zijn hot! Elke dag ontdekken honderden mensen de LuisterBieb-app. In totaal hebben nu ruim 230.000 mensen de LuisterBieb-app op hun telefoon of tablet staan.

Bekijk details van VakantieLuisteren met mooie toptitels voor iedereen

• Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

25 juni 2017

Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je dan in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

• Taal, Thee & Koffie – het begint met taal

12 mei 2017

TT&K wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

Bekijk details van Taal, Thee & Koffie – het begint met taal

• Activiteiten SeniorWeb

26 maart 2017

Wil je ook digitaal fit blijven? Bezoek dan eens een van de activiteiten van SeniorWeb Scherpenzeel.

Bekijk details van Activiteiten SeniorWeb