Boek aan huis

Kunt u zelf niet meer naar de bibliotheek komen, dan komt de bibliotheek naar u. De bibliotheek brengt boeken bij u thuis, maar ook tijdschriften, luisterboeken en dvd's.

De bibliotheek is er voor iedereen. Ook voor mensen die vanwege hun leeftijd, ziekte of handicap de boeken in kleine druk niet kunnen lezen.
De bibliotheek heeft een collectie boeken die in grote duidelijke letters gedrukt zijn. Als u deze ook niet meer kunt lezen, of als het vasthouden van een boek moeilijk is, kunt u luisterboeken lenen of daisyroms. Dit zijn schijfjes die u in de computer of met een speciale daisyrom speler kunt afspelen. U kunt deze speler uitproberen door hem te lenen van de bibliotheek.

Zo werkt het
Wilt u gebruik maken van de Boek aan Huis dienst, dan betaalt u het lidmaatschap van de bibliotheek. Aan de Boek aan Huis dienst zijn geen extra kosten verbonden.

U meldt zich telefonisch aan Bibliotheek Nijkerk :Telefoon 033-2773107, mail: info@bibliotheekscherpenzeel.nl of u vult dit formulier in. De Bibliotheek neemt dan contact met u op.