Wij zijn weer open!

Gepubliceerd op: 11 mei 2020 08:55

Goed nieuws! De Bibliotheek Scherpenzeel is weer open. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen, maar natuurlijk is alles nog niet meteen zoals het was. Vanwege het coronavirus zijn we vanaf nu de ‘'anderhalvemeterbibliotheek’'. Wat betekent dit? De bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is om de bibliotheek te bezoeken.

Boeken lenen en terugbrengen
Wanneer je de bibliotheek bezoekt, gelden eigenlijk dezelfde regels zoals je inmiddels ook bij supermarkten en bouwmarkten gewend bent; er mag een beperkt aantal mensen naar binnen, iedereen die naar binnen gaat moet een klaarstaande boekenemmer meenemen en wanneer de emmers op zijn, dan dien je buiten (op anderhalve meter afstand van elkaar) te wachten tot er weer een boekenemmer beschikbaar is.
Voor het volledige overzicht van de maatregelen tegen het coronavirus verwijzen we je graag door naar deze afbeelding.

De leestafels, de computerwerkplekken en de toiletten
Deze blijven voorlopig dicht. Daar kun je helaas nu nog geen gebruik van maken.
Openingstijden
We zijn open tijdens de gebruikelijke openingstijden. Je kunt momenteel alleen terecht bij de bibliotheek voor het lenen en terugbrengen van boeken.

Bijeenkomsten in de bibliotheek
Voorlopig zijn er geen activiteiten en bijeenkomsten in de Bibliotheek. Zodra we hiermee gaan starten, vind je dat op de website.
Heb je vragen over de nieuwe coronamaatregelen?
We helpen je uiteraard graag verder. Je kunt ons bereiken via info@bibliotheekscherpenzeel.nl of via 033-2773107.
We kijken ernaar uit om je vanaf 12 mei weer te verwelkomen in de Bibliotheek.
Blijf gezond en let goed op elkaar,