Welk boek jij pak jij deze zomer?

Gepubliceerd op: 25 mei 2022 12:52

Heel veel Nederlanders geven aan dat ze graag willen lezen, alleen komt het er niet van. Gelukkig is er de zomer. Voor velen hét moment om te lezen.

Wist je dat boeken de meest populaire mediasoort in de zomer zijn? Het boek scoort dan hoger dan sociale media, muziek, tijdschriften en tv! Welk Boek pak jij deze zomer? De bibliotheek is bij uitstek de plek om jou te helpen bij het vinden van het perfecte zomerboek.

Kom naar de bibliotheek tijdens Zomerlezen
Bibliotheek Scherpenzeel staat in de maanden juni, juli en augustus in het teken van Zomerlezen. We helpen je graag bij het vinden een boek. Zomerlezen ambassadeur Matthijs van Nieuwkerk geeft in ieder geval alvast zijn zomerboektip: Zeer fijne boy van Gerard Reve. Kom naar de bieb, want de mooiste boeken voor deze zomer vind je natuurlijk in de bibliotheek!

Zomerlezen is een campagne van CPNB.

Wil je wel Zomerlezen, maar ben je nog niet lid?
Je kunt je aanmelden voor een lidmaatschap bij het infobureau in de Bibliotheek. We vertellen je graag wat ons lidmaatschap inhoudt! Je kunt namelijk niet alleen boeken, e-books en tijdschriften voor kinderen
en volwassenen lenen, maar je kunt ook activiteiten bijwonen. Niet-leden kunnen overigens ook gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis.