Verscherpte maatregelen tegen Coronavirus

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 17:07

Vanaf 1 oktober gelden verscherpte en verplichte MAATREGELEN TEGEN HET CORONAVIRUS Welkom in de Bibliotheek! De Bibliotheek Scherpenzeel kan bezocht worden op normale openingstijden met in achtneming van de volgende maatregelen

Let op nieuwe maatregelen
Verplichte toegangsregistratie + verklaring tot toestemming van eventueel bronnen onderzoek door de GGD, per persoon
• Dringend Advies: gebruik mondkapje
Maximaal 20 bezoekers in de bibliotheek.

• Houd 1,5 meter afstand, zowel in als buiten de Bibliotheek.
• Leen doelgericht boeken, bij voorkeur na reservering vooraf.
• Schud geen handen.
• Kom alleen naar de Bibliotheek of met maximaal 1 andere persoon uit je huishouden. Pak geen boeken uit het schap, behalve als je het boek daadwerkelijk gaat lenen.
• Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
• Kinderen tot en met 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een meerderjarig gezinslid.
• Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
• Gebruik een toegangsitem.
• Zijn de toegangsitems op dan vragen we je te wachten tot er weer één beschikbaar is. (boekenemmertje)
• Kom niet naar de Bibliotheek als je verkouden bent of griepklachten hebt.
• Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) e