Vakantiebieb, ’t zomercadeautje van de bieb

Gepubliceerd op: 12 mei 2019 12:13

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief.

De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. Alvast veel leesplezier!
Dankzij de jeugdboeken in de VakantieBieb blijven duizenden kinderen in de zomer doorlezen. Dat is geweldig, want doorlezen in de zomer voorkomt een terugval van het leesniveau. Ook jongeren hebben baat bij het lezen tijdens de vakantie. Voor hen zijn er in de VakantieBieb ook genoeg leuke boeken te vinden. De app is het zomercadeautje van de bibliotheek: gratis te downloaden, zonder lidmaatschap van de bibliotheek. De VakantieBieb voor de jeugd is drie maanden open: van 1 juni tot en met 31 augustus 2019.

Winactie: iPad mini
Om het lezen deze vakantie extra leuk te maken voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar, maken ze kans op een iPad mini door uit te leggen wat hun favoriete e-book uit de VakantieBieb is en waarom. Vanaf 1 mei staat er meer informatie over de actie op de site van VakantieBieb