Tabletcafé

Gepubliceerd op: 25 juni 2017 08:40

In de zomervakantie kun je ook naar het Tabletcafé komen. We gaan gewoon door! Iedere veertien dagen op donderdagochtend van 10.00 – 11.30 uur is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. In de vakantie is er Tabletcafé op: 6 juli, 20 juli, 3 augustus, 17 augustus en 31 augustus.

Onder het genot van een kopje koffie of thee ontmoet je andere tabletgebruikers waarmee je samen aan de slag kunt gaan met je tablet zoals ervaringen en handigheidjes uitwisselen, tips en trucs geven en ontvangen, van en met elkaar leren. Ambassadeurs van SeniorWeb Scherpenzeel zijn ook aanwezig om je op weg te helpen met tips en ideeën.

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert verschillende activiteiten om mensen digitaal fitter te maken. SeniorWeb Scherpenzeel is een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel en SWO. Het programma van SeniorWeb Scherpenzeel staat op internet.