Save the date: Boekstartdag

Gepubliceerd op: 23 april 2021 13:19

Op zaterdag 19 juni organiseert BoekStart samen met de bibliotheken voor het eerst een landelijke BoekStartdag. Het aanbod van activiteiten voor 0 tot 2,5-jarigen is beperkt en lang niet voor alle ouders goed bereikbaar. De BoekStartdag brengt daar verandering in met als motto: ‘Jij bent de beste verhalenverteller!

Ontdek het in de Bibliotheek’. Op deze dag heet de Bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom en biedt een aantrekkelijk (online) programma of activiteit. Gezinnen met baby’s en peuters maken zo kennis met BoekStart en de Bibliotheek.

De Boekstartdag is op zaterdag 19 juni van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek. In de volgende nieuwbrief lees je meer over het programma en de activiteiten.