Nationale voorleesdagen 2018

Gepubliceerd op: 14 december 2017 15:11

Gratis cadeautje Kinderen tussen 2 en 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek krijgen,zolang de voorraad strekt!, een leuk cadeau: een vingerpoppetje van het tijgertje uit het boek Ssst! De tijger slaapt. Een bibliotheekpas is gratis voor kinderen tot 18 jaar.

Sprankelende activiteit tijdens Nationale Voorleesdagen 2018

Probeer samen met de vos, de muis en de schildpad om langs de slapende tijger te sluipen…!

De bibliotheek is tijdens De Nationale Voorleesdagen 2018 zeker een bezoekje waard. Je kind sluipt op 2 februari langs de slapende tijger in Ssst! De tijger slaapt, het Prentenboek van het Jaar 2018.

Tijdens de Nationale Voorleesdagen lezen we je kind voor uit Sss!t De tijger slaapt van Britta Teckentrup. Na het voorlezen gaan we met de aanwezige kinderen aan de slag. We kruipen in de huid van de vriendjes van de tijger, zingen een feestelijk lied en versieren de taart voor de tijger. Zo beleven we met zijn allen een spannend verhaal met een slapende tijger – die misschien wel wakker wordt!

Deze activiteit wordt gehouden op vrijdag 2 februari om 14.30 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek