Informatiepunt Digitale Overheid

Gepubliceerd op: 19 september 2020 23:33

Op 22 september is het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek officieel geopend.

Heb je vragen over dingen die je moet regelen met de overheid? Wij helpen je graag verder bij het Informatiepunt Digitale Overheid.

Wij moeten steeds meer dingen zelf regelen met de overheid zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Je moet dan wel een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan.

Veel mensen vinden dit toch nog lastig. Maar als je eenmaal weet hoe het werkt via de computer is het misschien minder moeilijk dan je dacht. Vaak heb je ook nog sneller antwoord. Soms zelfs meteen.

Wil je iets regelen via de computer en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Of ken je misschien iemand die wat hulp nodig heeft? Kom vooral langs bij het Informatiepunt in de Bibliotheek, wij helpen je graag en denken met je mee. Wij proberen je direct informatie te geven waar je mee verder kunt, of wij verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Het Informatiepunt Digitale Overheid is voor iedereen, je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om hier gebruik van te maken. Iedereen is van harte welkom en de hulp is gratis!