Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar

Gepubliceerd op: 23 maart 2019 14:33

Digitale bronnen van de Bibliotheek nu ook thuis beschikbaar. Een mijlpaal voor openbare bibliotheken: de ingekochte digitale bronnen zijn nu ook voor bibliotheekleden thuis beschikbaar. Al behoorlijk wat jaren worden er, behalve e-books en luisterboeken, ook digitale bronnen aangeboden door bibliotheken. Dit zijn onder andere een theoriecursus voor het rijbewijs, Het Financieel Dagblad, de woordenboeken van Van Dale, de Uittrekselbank en LiteRom van NBD Biblion, voorleesfilmpjes van de Voorleeshoek en nog veel meer. Tot voor kort waren ze vrijwel allemaal alleen te raadplegen en te doorzoeken in de bibliotheek, nu zijn ze dus ook thuis te bekijken en gebruiken.

Ben je lid van de bibliotheek, dan kun je inloggen met de gegevens van je bibliotheekabonnement.