De zomer is dé tijd om te lezen

Gepubliceerd op: 20 mei 2021 13:21

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! Kom daarom deze zomer naar Bibliotheek Scherpenzeel. In de maanden juni, juli en augustus doet de bieb mee aan Zomerlezen. We helpen je graag bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer.

Het thema van het Zomerlezen is dit jaar Lees de wereld rond – Ga op reis in een boek. In de bibliotheek zijn de mooiste boeken te leen om in op reis te gaan.

Week van het spannende boek
Onderdeel van het Zomerlezen is de Week van het spannende boek. Lezersplatform Hebban.nl zet van 7 t/m 13 juni thrillers in het zonnetje. Ook organiseert Hebban een Reading Challenge. Verder wordt voor de start van Zomerlezen de Zomerdichter bekend gemaakt die vervolgens drie gedichten deelt.

In de Bibliotheek zijn ook volop spannende boeken te vinden. Onze medewerkers helpen je graag verder.