Contributie-nota via e-mail

Gepubliceerd op: 15 december 2019 14:01

Bibliotheekleden die de jaarlijkse contributienota op papier ontvingen krijgen deze binnenkort per e-mail toegezonden.

Via een betaallink en door de koppeling met iDEAL kan de nota snel, gemakkelijk en veilig worden voldaan. Voor deze service heeft de Bibliotheek Scherpenzeel een overeenkomst afgesloten met PayByLink.

Goed voor milieu en lage kosten
Achtergrond van deze betaalservice is dat het printen en verzenden van papieren contributienota’s niet bijdraagt aan een gezond leefmilieu. Denk hierbij aan papier (bomen), gebruik van inkt en transport (uitlaatgassen). Door online te betalen vervallen deze nadelen.

Hoe verloopt het betaalproces?

• Leden ontvangen een e-mailbericht met een betaallink.
  • In de e-mail is een knop opgenomen ‘Betaal met iDEAL’.
  • Via deze knop verschijnt een persoonlijke webpagina.
  • Vervolgens wordt de bank gekozen en de betaling gedaan.
  • Bevestiging op het scherm en e-mail: ‘Betaling geslaagd’.

Meer weten?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de bibliotheek via e-mail info@bibliotheekscherpenzeel.nl of tel. 033-2773107