Afhaalbieb

Gepubliceerd op: 23 april 2020 21:03

Door de aanscherping van de coronamaatregelen moeten ook bibliotheken sluiten. Als Bibliotheek Scherpenzeel volgen wij dit advies en dat betekent dat wij in ieder geval tot en met 19 januari zijn gesloten. Wel is het vanaf nu mogelijk om boeken te reserveren en af te halen bij de Afhaalbieb!

Zo kun je toch blijven lezen ondanks alle maatregelen rondom het coronavirus, naast de mogelijkheden via www.onlinebibliotheek.nl.

Hoe werkt het:

• Reserveer boeken, met een maximum van 5 boeken per pas
  • Reserveren kan via deze link of telefonisch 033-2773107, dagelijks van 9.00-12.00 uur
  • Het is voorlopig alleen mogelijk om boeken te reserveren die aanwezig zijn in de Bibliotheek Scherpenzeel
  • Het kan een paar dagen duren voordat de boeken klaarstaan.
  • Je ontvangt een bericht wanneer (datum en tijdstip) de gereserveerde boeken voor je klaar staan
  • In het voorportaal van de entree van de Breehoek staan op een tafel de tassen klaar die afgehaald kunnen worden
  • Je blijft buiten wachten wanneer er iemand anders zijn tas ophaalt. Hierbij houden we ook de 1,5 meter afstand in acht
  • Je neemt alleen de tas mee waarop je naam staat
  • De Bibliotheek en de Breehoek zijn gesloten, je kunt niet naar binnen en er zijn geen medewerkers aanwezig
  • De boeken die nu in je bezit zijn, worden automatisch met 4 weken verlengd
  • Prentenboeken en stripboeken kunnen niet via de catalogus gereserveerd worden. Deze boeken kun je aanvragen door middel van een verrassingspakket (zie informatie hieronder).

Verrassingspakket
Mocht je zelf moeilijk kunnen kiezen, dan bestaat er ook de mogelijkheid om een verrassingspakket te reserveren. Klik hier voor meer informatie!

Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00 uur via 033-2773107 en via info@bibliotheekscherpenzeel.nl
Wij houden je verder op de hoogte via onze website, de social media kanalen en de nieuwsbrief.

De online Bibliotheek blijft gewoon open. Hier kun je e-books en luisterboeken lenen.