Kinderboekenweek 2021

Wat wil jij worden?

Tijdens de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober kun je elk beroep worden dat je wilt en alvast dromen over later.

Ontdek jouw droomberoep tijdens de Kinderboekenweek

Hoe zou het zijn om bij de dierenambulance te werken? Of als brandweerman? Of misschien droom je wel over een leven als beroemdheid. Tijdens de Kinderboekenweek kun je het ontdekken in de Bibliotheek. Dan staat namelijk alles in het teken van beroepen. In de Bibliotheek kun je worden wat je wil!

Superleuke games in de Bibliotheek

Tijdens de hele Kinderboekenweek kunnen kinderen van 8-12 jaar superleuke games spelen in de Bibliotheek. Met je eigen smartphone, wanneer het jou uitkomt. Zoek de poster met de game die jij wilt spelen, scan de qr-code op de poster en ga aan de slag!

Gratis Kinderboekenkrant en Voorleesgids

Tijdens de Kinderboekenweek ligt er voor kinderen van 6-12 jaar de kinderboekenkrant. Hierin vind je de leukste boeken en nog veel meer. Ouders en grootouders kunnen voorleesinspiratie opdoen met de gratis Voorleesgids. Deze gids bevat meer dan 200 boeken voor kinderen van nul tot zes jaar.

Boeken voor groep 1 & 2

Boeken voor groep 3 & 4

Boeken voor groep 5 & 6

Meer boekentips?

Klik op je leeftijd en kies je volgende boek.

• 0 - 6 jaar

• 6 - 12 jaar