Workshop ‘Schilderen op een tablet’

22 maart 2018, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Scherpenzeel

Kosten: € 5,00

Wilt u ook mooie schilderijen maken, maar wilt u niet alle benodigdheden aanchaffen? Dan is deze workshop iets voor u!

Een schilderdoek, verf en penselen zijn tegenwoordig niet meer nodig om schilderijen te maken. Met een tablet en de juiste apps kunt u de mooiste creaties maken. Het voordeel van schilderen op een tablet is dat een foutje snel is hersteld. Een schort is niet nodig en zelfs uw handen blijven verfvrij.

Seniorweb Scherpenzeel organiseert een workshop ‘Schilderen op een tablet’. Tijdens deze ochtend wordt er uitgelegd hoe u schilderijen kunt maken zonder echte verf of penselen te gebruiken. In de workshop krijgt u uitleg over het digitale schilderen en de verschillende mogelijkheden. U gaat ook zelf aan de slag om het schilderen op een tablet te ervaren en uit te proberen.

De workshop is uitsluitend gericht op de mogelijkheden van de tablet en niet op schilder- en creatieve technieken. Het is de bedoeling dat deelnemers hun eigen tablet meenemen.

Aanmelden uiterlijk 8 maart via info@bibliotheekscherpenzeel.nl