Workshop ‘Doe meer met Whatsapp’

3 december 2018, van 10:00 tot 11:30 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 5,00 per persoon

Op maandag 3 december organiseert Seniorweb Scherpenzeel een workshop ‘Doe meer met Whatsapp’.

We whatsappen er flink op los met elkaar. Whatsapp is de populaire, gratis app om berichten, bestanden, foto's en video’s te versturen. Maar er is nog veel meer mogelijk met Whatsapp dan een berichtje versturen, zoals bellen, een geluidsopname versturen, zoeken in berichten, bewegende plaatsjes maken enz.

Tijdens deze workshop leren de deelnemers welke handigheidjes er zijn en hoe deze werken. Het is de bedoeling dat de deelnemers hun eigen smartphone meenemen, want ze gaan ook zelf aan de slag tijdens de workshop.

De workshop is op maandag 3 december van 10.00 – 11.30 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De kosten zijn € 5,00 per persoon. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 november bij de Bibliotheek, tel. 033-2773107 of via onderstaande knop.