Webinar gezondheidsinformatie

10 mei 2021, van 10:30 tot 11:00 | Online

Kosten: Gratis

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert op maandag 10 mei een webinar over gezondheidsapps, online gezondheidsinformatie en patiëntenportals.

Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlanders bij kwalen online op zoek gaan naar gezondheidsinformatie. Jammer genoeg komt het vaak voor dat men op websites terecht komt met onvolledige of onjuiste informatie, met alle gevolgen van dien. Het zelf zoeken naar gezondheidsinformatie op internet kan prima, maar dan wel op de juiste manier.

Tijdens het webinar leggen wij uit waar u betrouwbare gezondheidsinformatie kunt vinden en waar u op moet letten. Het vinden van goede, betrouwbare gezondheidsapps staat ook op het programma.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om allerlei zaken online te regelen met de huisarts of specialist. Steeds meer huisartspraktijken hebben een patiëntenportaal. Dat is handig voor het online regelen van afspraken, vragen stellen aan de dokter en het aanvragen van recepten.

Wanneer u als patiënt bent ingeschreven bij een ziekenhuis, dan wilt u misschien online inzage in uw eigen medische gegevens. Dat kan in het patiëntenportaal van uw ziekenhuis.

Tijdens het webinar hoort u wat de mogelijkheden zijn van de verschillende patiëntenportalen en hoe u deze kunt gebruiken.

Aanmelden kan via onderstaande knop.

Het volgen en bijwonen van een webinar is eenvoudig. Op het moment dat het webinar begint, klikt u de link aan die via de mail aan u wordt toegezonden.

Voor meer informatie over SeniorWeb Scherpenzeel, bel naar de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033 2773107 of mail naar info@bibliotheekscherpenzeel
www.seniorweb.nl/scherpenzeel