Webinar ‘Meer grip op nieuws met een feedreader’

6 december 2021 | Online webinar

Helaas kon het DigiCafé XL onlangs niet doorgaan in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. We hebben besloten om het onderwerp ‘feedreader’ te behandelen tijdens een webinar op maandag 6 december om 10.00 uur.

Voor veel mensen is internet de nieuwsbron. De hele dag door wordt er nieuwe informatie toegevoegd. Vroeger hadden we een paar kranten, radio en tv-stations. Tegenwoordig zijn de bronnen flink toegenomen. Als je op de hoogte wilt blijven, dan is het een hele klus om de verschillende websites af te struinen.

Het zou handig zijn als er een plaats is die alle nieuwsbronnen bijhoudt op nieuwe artikelen en veranderingen op websites. Die oplossing is er: een newsreader.

Met behulp van een reader kun je jezelf ‘abonneren’. Op deze wijze wordt de hele dag door bijgehouden wat nieuw is op een bepaalde site of een bepaald onderwerp. Al deze gegevens krijg je in een overzichtelijk scherm te zien. Hoe handig is dat! En je houdt tijd over om het nieuws te lezen.

Meld je aan via onderstaande link. Als je op dit tijdstip niet kunt, meld jezelf dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link waarmee je het webinar terug kunt kijken.