Seniorweb in december

11 december 2018 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: Gratis

Nu bijna alle betalingen digitaal en automatisch gaan en de papieren overzichten verdwijnen, wordt de vraag gesteld ‘Waar blijft mijn geld?’

Veel betalingen voor bijvoorbeeld internetbestellingen gaan via iDeal, hier en daar wordt gepint. Voor je het weet, ben je het overzicht kwijt van je inkomsten en uitgaven. Menigeen stelt zich de vraag ‘Hoe houd ik overzicht over mijn rekeningen?’

Deze ontwikkelingen zijn een goede aanleiding voor Seniorweb om tijdens Digicafé XL aandacht te besteden aan digitale hulpmiddelen om zicht te krijgen op je bestedingen.

De avond wordt gehouden op dinsdag 11 december om 19.30 in Kulturhus de Breehoek. De toegang is gratis.

In december kun je ook weer terecht bij het Digicafé op 6 en 20 december van 10.00 – 11.30 uur in Kulturhus de Breehoek.