QR Bijeenkomst in Scherpenzeel

16 mei 2019

Kosten: €5,00

SeniorWeb Scherpenzeel organiseert op donderdagmorgen 16 mei een informatieochtend over QR-codes.

U komt ze steeds vaker tegen op verpakkingen, in de krant, in musea, afbeeldingen waarvan u zou kunnen denken dat het een foutje is. Het zijn steeds dezelfde soorten afbeeldingen: zwart-witte vierkanten met daarin blokjes. En iedere keer komt datzelfde vierkant terug. Het zijn QR codes; een soort streepjescodes.

Tijdens de informatieochtend krijgt u uitleg over QR, wat het is, over de toepassingen en er wordt verteld hoe u zelf een QR-code kunt maken. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw vragen te stellen en om zelf te oefenen met het ‘lezen’ en het maken van QR-codes.

De bijeenkomst is op donderdag 16 mei van 10.00 – 11.30 uur in Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. Aanmelden via seniorweb.scherpenzeel@gmail.com of telefonisch: 033-2773107. De bijdrage voor deze bijeenkomst is € 5,00.

Meer informatie over SeniorWeb vindt u op www.seniorweb.nl/scherpenzeel