Lunch mee met de Nationale Voorleeslunch

5 oktober 2018 | Grand Café van het Kulturhus

Kosten: € 7,50 per persoon

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Komt u ook gezellig lunchen in de Breehoek? Op vrijdag 5 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de zesde keer de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Scherpenzeel, in samenwerking met de SWO en de activiteitenbegeleiding, doen van harte mee aan dit nationale evenement en heeft Martien Heijting bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. De voorleeslunch is op vrijdag 5 oktober in Kulturhus de Breehoek in Scherpenzeel.

Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van het Kulturhus. Er staat dan een lekkere lunch klaar. Tijdens de lunch wordt er een verhaal voorgelezen dat speciaal voor de Nationale Voorleeslunch 2018 wordt geschreven door schrijfster Yvonne Keuls. In het Nationale Voorleeslunchverhaal 2018 staat het thema 'Mijn straat' centraal. Dit thema roept bij veel mensen herinneringen op; voor kinderen was en is de straat waar ze woonden, vroeger misschien wel meer dan nu, hun complete wereld. Het thema nodigt uit om na het voorlezen met elkaar in gesprek te gaan.

Komt u ook gezellig lunchen? Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. U kunt zich opgeven voor 28 september bij de ouderenwerkster Rianne van Ginkel, tel. 06-51647525 of bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl Kosten zijn € 7,50 per persoon.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude en de activiteitenbegeleiding van het Huis in de Wei.