Klik & Tik

14 september 2017, van 10:00 tot 11:30 | Elke 2 weken | de Bibliotheek Scherpenzeel (Kulturhus de Breehoek)

Kosten: Gratis

Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker. Steeds meer zaken kunt en/of moet u via de computer en internet regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Voor mensen die geen of heel weinig kennis en ervaring hebben met de computer en internet biedt de Bibliotheek Scherpenzeel de cursus Klik & Tik aan.

De cursus Klik & Tik bestaat uit twee delen: de basis en het internet op. De cursus Klik & Tik is gratis en is om de week op donderdagochtend om 10.00 uur. Deelnemers kunnen op elk moment instromen. Klik & Tik kan op een vaste computer, laptop of op een tablet gedaan worden. In de Bibliotheek kunt u oefenen op een vaste computer, maar we adviseren u om (als u die heeft) uw eigen laptop of tablet mee te nemen. Kijk hier voor meer informatie.