Kleutermuziek met kleine walvis

7 december 2018, van 14:30 tot 15:15 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: Gratis

Deze keer is er een winters verhaal bij Kleutermuziek over de kleine walvis. Het verhaal gaat over het jongetje Boy, die zijn vriend de kleine walvis mist.

In de zomer redde hij het walvisje toen het na een storm op het strand aanspoelde. Nu is het winter, en Boy denkt vaak aan zijn kleine vriend in de zee. Hij tuurt en wacht, en wacht en tuurt. Maar de walvis is nergens te zien. Is er een nieuwe storm nodig om de twee vrienden weer bij elkaar te brengen?

Na het verhaal komen de muziekinstrumentjes tevoorschijn en mogen de kinderen muziek maken en liedjes zingen. Daarna wordt er nog een toepasselijke knutsel gemaakt.

Kleutermuziek is op vrijdag 7 december van 14.30 – 15.15 uur in Kulturhus de Breehoek. Peuters en kleuters zijn samen met hun ouders/verzorgers van harte welkom. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.