Informatiebijeenkomst over Raspberry Pi , Arduino en Micro:Bit

15 november 2018 | Bibliotheek Scherpenzeel

Op donderdagavond 15 november is in de Bibliotheek Scherpenzeel een informatieavond over de Raspberry Pi, de Arduino en de Micro:Bit. In de computerbladen is er steeds meer aandacht voor deze apparaten. De grote vragen zijn: wat is het en wat kan je ermee?

Het zijn minicomputers die gebruikt kunnen worden voor allerlei technische en digitale toepassingen. Het grote voordeel van deze apparaten is dat de mogelijkheden onbeperkt zijn. De apparaten zijn in te zetten voor verschillende doeleinden, ze zijn klein, redelijk goedkoop en verbruiken weinig stroom.

Tijdens deze avond wordt aandacht besteed aan de verschillende minicomputers en de diverse toepassingen. Verder worden er een aantal projecten gedemonstreerd.

De avond is voor iedereen die interesse heeft in de Raspberry Pi, de Arduino of Micro:Bit, er al er ervaring mee heeft, dan wel gewoon belangstelling heeft voor digitale techniek en/of elektronica.

De avond wordt georganiseerd vanuit SeniorWeb, de Digitale Werkplaats en de Bibliotheek, aanvang om 19.30.

Bent u van plan te komen; laat het ons uiterlijk 8 november weten via onderstaande knop.