Indianenmiddag & Film & Patat met snacks

25 februari 2020

In de voorjaarsvakantie organiseren de Bibliotheek Scherpenzeel en Kulturhus de Breehoek een gezellige middag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

De middag begint met allerlei indianenspelletjes. Weet jij met je team de spelletjes tot een goed einde te brengen om zo bij de stam van de dappere krijgers te komen? Kinderen mogen eventueel verkleed komen als indiaan.

Na het spel wordt de film De indiaan gedraaid. De Indiaan gaat over de achtjarige Koos die graag op zijn imposante, oer-Hollandse vader wil lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtige indiaan te zijn.

Als de film is afgelopen, staat er een heerlijk kinderbuffet met patat en snacks klaar in het Grand Café.

De middag is op dinsdag 25 februari van 15.00 uur tot 18.00 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De entree is € 6,00 per persoon. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen zich tot uiterlijk 21 februari aanmelden bij de Bibliotheek via info@bibliotheekscherpenzeel.nl