Film Loveless

19 juni 2018 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 6,00 per persoon, inclusief consumptie

Op 19 juni wordt de film Loveless gedraaid in Kulturhus de Breehoek. Loveless is ijselijk mooi, mysterieus én toegankelijk (Volkskrant).

In een van Moskou’s buitenwijken probeert een hedendaags koppel in scheiding zo snel mogelijk hun levens op de rails te krijgen. Middenkadermanager Boris heeft een nieuwe, jongere liefde. Kapsaloneigenaresse Zhenja heeft haar hoop gevestigd op een rijke oudere man. Voordat het huwelijk definitief ontbonden is, maken de twee elkaar het leven zuur in knallende ruzies, zonder oog voor het kind Aljosja. Totdat het 12-jarige jongetje op een ochtend verdwenen blijkt.

De film Loveless wordt gedraaid op dinsdag 19 juni om 19.30 uur in Kulturhus de Breehoek. De entree is € 6,00 per persoon, inclusief consumptie.
Alleen bij deze film tweede persoon gratis entree en een gratis hapje in de pauze!
Reserveer je plaatsen via onderstaande knop.