Film:Jackie

16 januari 2018 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 6,00

16 januari wordt de film Jackie vertoond in Kulturhus de Breehoek. De film vertelt het verhaal van de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady.

Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe. Een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen. De hoofdrol is voor Oscarwinnares Natalie Portman (Black Swan, Closer) en de regie is in de handen van de veelgeprezen cineast Pablo Larraín.
De film is op dinsdag 16 januari om 19.30 uur in Kulturhus de Breehoek.

Entree is € 6,00 per persoon, inclusief consumptie. Reserveer hier alvast je plaatsen.