Film: Malos Hábitos

13 november 2018 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 6,00 inclusief een pauzedrankje

De film Malos Hábitos wordt vertoond op dinsdag 13 november in Kulturhus de Breehoek.

Malos Hábitos vertelt het verhaal van een familie met verschillende eetstoornissen. Hun geloof, liefde en ijdelheid wordt op de proef gesteld aan de eettafel. Matilde is een non die ervan overtuigd is dat geloof bergen kan verzetten. In het geheim begint zij aan een vast-periode om een eind te maken aan de regen die volgens haar de tweede grote zondvloed is.

Elena is een dunne, modebewuste vrouw die zich schaamt voor haar dochter’s stevige lijf. Zij is tot alles bereid om haar dochter Linda dun te krijgen, zodat Linda er op de dag van haar eerste communie uit zal zien als een kleine prinses. Tegelijkertijd krijgt Elena’s man Gustavo – een hoogleraar architectuur – steeds meer moeite met de uitstekende botten van zijn vrouw tijdens intieme momenten. Hij ontdekt de liefde opnieuw dankzij een dikkere studente die gefascineerd is door goed en lekker eten.

De film wordt vertoond op 13 november om 19.30 uur in Kulturhus de Breehoek. De entree is € 6,00 inclusief een pauzedrankje. Reserveer hier alvast je plaatsen.