Doe mee met de Nationale Voorleeslunch

1 oktober 2021, van 11:30 tot 13:00 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 8,50 per persoon

Op vrijdag 1 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de negende keer de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Scherpenzeel doet van harte mee aan dit nationale evenement en heeft Martien Heijting bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn!

Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van Kulturhus de Breehoek. Er staat dan een lekkere lunch klaar. Tijdens de lunch wordt er een verhaal voorgelezen dat speciaal voor de Nationale Voorleeslunch 2021 wordt geschreven door schrijver Mensje van Keulen. Het verhaal nodigt uit om na het voorlezen met elkaar in gesprek te gaan.

Komt u ook gezellig lunchen? Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. U kunt zich opgeven voor 27 september bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of via onderstaande knop.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude en de activiteitenbegeleiding van het Huis in de Wei.

Als de corona-maatregelen aangescherpt worden, kan deze activiteit mogelijk niet doorgaan.