Digitale werkplaats

22 februari 2019, van 16:00 tot 17:30 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 2,00 per persoon

Zit je veel achter de computer of op je tablet? Ben je vaak aan het gamen? Er zijn nog veel meer mogelijkheden met de computer of tablet. In de Digitale Werkplaats kan je terecht om dingen te maken en te ontwerpen. Elke laatste vrijdagmiddag van de maand is de digitale werkplaats open. In de werkplaats kunnen jongens en meisjes tussen de 7 en 17 jaar terecht om te programmeren en digitaal te prutsen.

In de werkplaats kunnen kinderen aan de gang met verschillende digitale projecten zoals: Scratch, een website bouwen, Arduino-projecten, Virtual Reality, 3d-ontwerpen, Lego WeDo, Makey Makey of de Ozobot. Om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn: digitalewerkplaats.wordpress.com

De werkplaats is elke laatste vrijdag van de maand open van 16.00 tot 17.30 uur voor kinderen van 7 tot 17 jaar. Entree is € 2,00 per persoon. Kinderen moeten zich van tevoren aanmelden bij de Bibliotheek. Tijdens de bijeenkomsten gaan de kinderen in groepjes of alleen aan de slag met diverse digitale projecten. Nog nooit iets digitaals gedaan? Of juist wel: geen probleem, er zijn voor iedereen uitdagende projecten.

Meld je hier aan voor de Digitale werkplaats in Kulturhus de Breehoek.