De Nationale Voorleeslunch: leuk en lekker!

7 oktober 2022 | Grand Café van Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 8,50 per persoon

Op vrijdag 7 oktober, Nationale Ouderendag, vindt voor de 10e keer de Nationale Voorleeslunch plaats. De Bibliotheek Scherpenzeel doet van harte mee aan dit nationale evenement en heeft Martien Heijting bereid gevonden om op deze dag te komen voorlezen aan ouderen. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn!

Vanaf 11.30 uur bent u van harte welkom in het Grand Café van Kulturhus de Breehoek. Er staat dan een lekkere lunch klaar. Tijdens de lunch wordt één de Jubileumverhalen voorgelezen die speciaal voor de Nationale Voorleeslunch 2022 zijn geschreven door: Bart Chabot/ Marion Bloem/ Kader Abdolah. Het verhaal nodigt uit om na het voorlezen met elkaar in gesprek te gaan.

Komt u ook gezellig lunchen? Meld uzelf aan en geniet van een mooi verhaal en een lekkere lunch. U kunt zich opgeven voor 3 oktober bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of via info@bibliotheekscherpenzeel.nl.

De Voorleeslunch wordt georganiseerd door de Bibliotheek Scherpenzeel in samenwerking met de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude.