Cursus Digisterker

Donderdag 1 februari 2018 | Elke week

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen.

Organisaties zoals de Belastingdienst en de gemeente willen steeds meer zaken online met u regelen. U kunt daar gebruik van maken, door bijvoorbeeld uw belastingaangifte via de website van de Belastingdienst doen. Ook kunt u bijvoorbeeld online uw huurtoeslag aanvragen. Dat is handig en bespaart u veel tijd en moeite. In de Digisterker-cursus ‘Ik log nu zelf in met DigiD’ leert u dit. Meld u nu aan voor de cursus in Kulturhus de Breehoek – Bibliotheek.

Wat leert u in de cursus?
Misschien vindt u het moeilijk om met de computer te werken. Of bent u bang om iets verkeerd te doen. In de bibliotheek leert u in de Digisterker-cursus stap voor stap te werken met de websites van de overheid. Voor het veilig regelen van uw overheidszaken hebt u DigiD nodig. In de cursus leert u DigiD te gebruiken.

Docenten leggen het uit en helpen u. Door te oefenen leert u er zelf mee te werken. De sfeer in de cursus is ontspannen. In een kleine groep van cursisten bouwt u ervaring op en krijgt u meer zelfvertrouwen.

Werkt u weinig met de computer? Dan hebt u misschien nog wat meer oefening nodig. Daarvoor heeft de bibliotheek de cursus ‘Klik & Tik’ voor beginners. De bibliotheek helpt u om de cursus te kiezen die bij u past.

Waar en wanneer kunt u de cursus volgen?
De Digisterker-cursus is in de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van 2 uur. U gebruikt in de cursus een computer van de bibliotheek. Ook krijgt u een werkboek, waarin u alles rustig kunt nalezen.

Meld u aan voor de cursus!
U kunt zich telefonisch aanmelden bij de bibliotheek op telefoonnummer 033 2773107. Vraag naar de Digisterker-cursus.
De kosten voor de cursus zijn € 15,-. Daarvoor krijgt u ook het Digisterker-werkboek.

Hebt u vragen?
Neem voor vragen contact op met de Bibliotheek Scherpenzeel. Tel. 033 2773107 of info@bibliotheekscherpenzeel.nl.