Crazy-bikes tijdens de Kinderboekenweek

9 oktober 2019, van 14:30 tot 16:00 | Parkeerterrein van Kulturhus de Breehoek

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Crazy-bikes tijdens de Kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel samen met Speel-o-theek de Speelvallei een parcours met crazy-bikes. Crazy-bikes zijn gekke fietsen waarop je niet normaal kan fietsen. Goed voor de lachspieren en een uitdaging! Er zijn allerlei soorten crazy-bikes zoals een hobbelfiets, een fiets waarbij je achteruit moet trappen om vooruit te komen, een minitandem, een spacescooter, een stuntstep en nog veel meer.

Kinderen uit de groepen 4 t/m 7 kunnen meedoen met het parcours. Het is de bedoeling dat ze met een groepje verschillende opdrachten uitvoeren. De opdrachten passen bij het thema van de Kinderboekenweek: Reis je mee.

De 65ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 2 t/m 13 oktober 2019. Het thema van de Kinderboekenweek van 2019 is Vervoersmiddelen en het motto is Reis mee!

De Kinderboekenweek wordt elk jaar in oktober gehouden. Tijdens het tien dagen durende evenement zijn er in het hele land allerlei activiteiten rond het kinderboek. Op grote schaal haken bibliotheken, het onderwijs, boekhandels en culturele centra hierop in.

Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 4 oktober!