Coding meetup

17 september 2019 | In de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek

Kosten: Gratis, wel een bijdrage voor koffie/thee

Voor iedereen die belangstelling heeft, experimenteert, werkt of wil werken met singleboards zoals: Arduino, Raspberry Pi, Micro:Bit is er de tweemaandelijkse Coding Meetup. Ook beginners, geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn welkom.

Het doel van de avond is om informatie uit te wisselen, elkaar op weg te helpen, te enthousiasmeren en te ontmoeten.
De Coding Meetup is op dinsdag 17 september om 19.30 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek.
Het is handig om je eigen apparaat/spullen mee te nemen, er zijn wel wat losse schermen. De entree is gratis, er wordt alleen een bijdrage gevraagd voor de koffie/thee.
Laat even weten via info@bibliotheekscherpenzeel.nl als je van plan bent om te komen.