Coding Meetup

21 september 2021 | Bibliotheek Scherpenzeel

Voor iedereen die belangstelling heeft, experimenteert, werkt of wil werken met singleboards zoals: Arduino, Raspberry Pi, Micro:Bit is er de tweemaandelijkse Coding Meetup. Ook beginners, geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn welkom.

Het doel van de avond is om informatie uit te wisselen, elkaar op weg te helpen, te enthousiasmeren en te ontmoeten. De Coding Meetup is op dinsdag 21 september om 19.30 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek.

Het is handig om je eigen apparaat/spullen mee te nemen, er zijn wel wat losse schermen. De entree is gratis, er wordt alleen een bijdrage gevraagd voor de koffie/thee.

Van te voren opgeven via info@bibliotheekscherpenzeel.nl

Als de corona-maatregelen aangescherpt worden, kan deze activiteit mogelijk niet doorgaan.