Coding meetup

15 januari 2019 | Bibliotheek Scherpenzeel

Coding Meetup. Dit initiatief is genomen nadat er in de Bibliotheek Scherpenzeel een informatieavond is geweest over de mogelijkheden van de minicomputer/microcomputers/singleboards zoals de Arduino, Micro:Bit en de Raspberry Pi. Gezien de belangstelling en de reacties is het initiatief tot wasdom gekomen.

Het doel van de bijeenkomsten is om informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen, elkaar te informeren, elkaar op weg te helpen en te enthousiasmeren. De bijeenkomsten zijn eens in de twee maanden. De avond is vrij toegankelijk voor iedere geïnteresseerde, ook voor de beginners.

De eerste bijeenkomst is op dinsdagavond 15 januari om 19.30 in het leescaf├ę van de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Markstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel.
Laat even weten via info@bibliotheekscherpenzeel als u van plan bent om te komen.
Voor meer informatie over het initiatief kunt u terecht bij de Bibliotheek Scherpenzeel, tel. 033-2773107 of  info@bibliotheekscherpenzeel.nl