Tabletcafé

3 augustus 2017 | Elke 2 weken | Scherpenzeel

Kosten: Gratis

Om de veertien dagen is er Tabletcafé in Kulturhus de Breehoek. Op de donderdagochtend van 10.00 uur - 11.30 uur bent u welkom.

Het TabletCafé is iedere veertien dagen op donderdagochtend in Kulturhus de Breehoek van 10.00 tot 11:30 uur.
Tablets zijn handige apparaten en in veel huishoudens niet meer weg te denken. Er kan heel veel met die apparaten. Voor degenen die hierbij hulp nodig hebben is er het Tabletcafé. Tijdens het Tabletcafé ontmoet u andere tabletgebruikers waarmee u samen aan de slag kunt gaan met uw tablet, ervaringen en handigheidjes uitwisselen, tips en trucs geven en ontvangen, van en met elkaar leren.
De activiteiten van SeniorWeb Scherpenzeel vinden plaats in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59,
3925 JP Scherpenzeel

Ambassadeurs van SeniorWeb Scherpenzeel zijn aanwezig om u op weg te helpen met tips en ideeën.
SeniorWeb Scherpenzeel organiseert verschillende activiteiten om mensen digitaal fitter te maken. SeniorWeb Scherpenzeel is een initiatief van de Bibliotheek Scherpenzeel en SWO.
Het programma van SeniorWeb Scherpenzeel staat op internet: http://scherpenzeel.seniorweb.nl
Email scherpenzeel.seniorweb@gmail.com