Open dag SeniorWeb Scherpenzeel

23 januari 2019

Wilt u ook meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden, apps op uw tablet gebruiken of leren omgaan met de OV-chipkaart? Kom naar de open dag van SeniorWeb Leercentrum Scherpenzeel op 23 januari.

Tijdens de open dag wordt het programma van het jaar 2019 gepresenteerd. De ambassadeurs zijn aanwezig om u te informeren over de uw mogelijkheden bij de activiteiten. Verder kunt u meespelen met gezelschapsspelletjes op een tablet.

Door het jaar heen organiseert SeniorWeb Scherpenzeel, iedere 14 dagen DigiCafé, maandelijkse informatiebijeenkomsten die we DigiCafé XL noemen, spreekuren, workshops en cursussen.

Kijk voor de activiteiten tot de zomer op: www.seniorweb.nl/scherpenzeel

Voor degenen die helemaal niet handig zijn met een computer, maar het wel willen worden zijn de wekelijkse Klik & Tik trainingen.

Voor meer informatie over SeniorWeb Scherpenzeel kunt u bellen naar 033 2773107, of mailen naar seniorweb.scherpenzeel@gmail.com of kom tijdens de openingstijden naar de Bibliotheek Scherpenzeel. De activiteiten van SeniorWeb Scherpenzeel vinden plaats in Kulturhus de Breehoek.

De open dag wordt gehouden op woensdag 23 januari van 14.30 – 16.00 uur in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. Voor de bezoekers van de open dag ligt een gratis attentie klaar.